Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meat Bombers AFC OKERE FALLS FC
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Prescott met een snelle inworp. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington geeft de bal voor. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Viertal probeert naar een medespeler te passen. Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingham rent richting de bal. Oorschot onderschept slim de pass. Oorschot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wellington is nu in balbezit. Wellington passt de bal in één keer door. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ... Hill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - OKERE FALLS FC 1:0

20e minuut.
Ingham geeft de bal voor. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins passt de bal met de wreef. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - OKERE FALLS FC 2:0

39e minuut.
Roach speelt de bal door. Umaga geeft de bal voor. Jenkins kopt de bal weg. Daar is Wellington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellington draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Young kopt de bal weg. McKinstry heeft problemen om de bal te vangen. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - OKERE FALLS FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meat Bombers AFC 48%, OKERE FALLS FC 52%.
Meat Bombers AFC - OKERE FALLS FC 3:0

50e minuut.
Young raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neill komt het veld opgelopen.

56e minuut.
McKinstry kopt de bal weg. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Umaga. Umaga krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Ingham geeft een hoge lob. Gibbes kopt de bal weg. Daar is Wellington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smithe rent richting de bal. Smithe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Crawford probeert naar een medespeler te passen. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson geeft een lange en hoge pass. Smithe is nu in balbezit. Smithe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Johns trapt de bal weg. Archery kopt de bal weg. Oorschot rent richting de bal. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Roach probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - OKERE FALLS FC 3:1

88e minuut.
Wellington rent richting de bal. Wellington passt de bal met de wreef. Jenkins is nu in balbezit. Neill is nu in balbezit. Neill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - OKERE FALLS FC 4:1

90e minuut.
Neill kopt de bal weg. Klungelig pakt Oorschot de bal. Smithe rent richting de bal. Smithe passt de bal in één keer door. Oorschot is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meat Bombers AFC 56%, OKERE FALLS FC 44%.
Meat Bombers AFC - OKERE FALLS FC 4:1