Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: Nerimbera Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29826
Nerimbera Poodles
CNTR Tactiek The Cloud
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 56.9
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Zollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollinger passt de bal in één keer door. Farnese is nu in balbezit. Farnese schiet op doel. Bowen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Poodles 0:1

5e minuut.
Brzoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoja geeft de bal voor. Żuczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Karadimos onderschept slim de pass. Karadimos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Farnese onderschept slim de pass. Farnese passt de bal in één keer door. Earle rent richting de bal. Buda onderschept slim de pass. Buda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Cappiello met een harde bal richting middenveld. Ławecki kopt de bal weg. Farnese rent richting de bal. Farnese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Żuczkowski speelt de bal door. Huenteo rent richting de bal. Huenteo met een sublieme pass. Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos haalt uit met een fantastische trap. Willington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Farnese rent richting de bal. Farnese passt de bal in één keer door. Filogamo probeert de bal aan de voet te houden. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ärtz speelt de bal door. Buda heeft problemen om de bal te vangen. Buda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ärtz de bal onder controle te krijgen. Bowen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Poodles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerimbera 61%, Poodles 39%.
Nerimbera - Poodles 0:2

50e minuut.
Zollinger probeert naar een medespeler te passen. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buda de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Poodles 0:3

54e minuut.
Willington met een harde bal richting middenveld. Daar is Żuczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Żuczkowski kopt de bal weg. Dragozov heeft problemen om de bal te vangen. Farnese probeert naar een medespeler te passen. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Żuczkowski passt de bal in één keer door. Filogamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz probeert naar een medespeler te passen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Willington met een harde bal richting middenveld. Farnese is nu in balbezit. Farnese met een sublieme pass. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ärtz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grósz met de inworp. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski geeft de bal voor. Bowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ärtz heeft problemen om de bal te vangen. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Poodles 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerimbera 59%, Poodles 41%.
Nerimbera - Poodles 0:4