Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manurewa Marlins OKERE FALLS FC
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 20
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Parkinson met een sublieme pass. Oorschot is nu in balbezit. Oorschot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Darney heeft problemen om de bal te vangen. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Darney onderschept slim de pass. Viertal onderschept slim de pass. Viertal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oorschot rent richting de bal. Oorschot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Irvine de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manurewa Marlins - OKERE FALLS FC 0:1

20e minuut.
Inworp. Neill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smithe rent richting de bal. Smithe schiet op doel. Irvine probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pereto met een sublieme pass. McKinstry geeft de bal voor. Irvine rent richting de bal. Oorschot verovert de bal door een tackle van achteren. Oorschot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sparrow geeft een lange en hoge pass. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson speelt de bal door. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Irvine geeft de bal voor. Inworp. Neill met de inworp. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manurewa Marlins 61%, OKERE FALLS FC 39%.
Manurewa Marlins - OKERE FALLS FC 0:1

46e minuut.
Harrison onderschept slim de pass. Archery bereikt de bal nog maar net als eerste. Archery met een sublieme pass. Oorschot is nu in balbezit. Oorschot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Archery bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson rent richting de bal. Parkinson passt de bal in één keer door. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe onderschept slim de pass. Smithe passt de bal zonder na te denken. Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Townsend probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Wooddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooddin probeert naar een medespeler te passen. Hobbs rent richting de bal. Harrison onderschept slim de pass. Harrison geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manurewa Marlins 63%, OKERE FALLS FC 37%.
Manurewa Marlins - OKERE FALLS FC 0:1