Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anfield Rangers FC Meat Bombers AFC
Normal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Wellington probeert naar een medespeler te passen. Neill rent richting de bal. Bryson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Neill raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Neill kan niet meer verder spelen. Roach komt het veld opgelopen. Wellington neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Rangers FC - Meat Bombers AFC 0:1

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prescott geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bryson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roach bereikt de bal nog maar net als eerste. Roach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jenkins passt de bal zonder na te denken. Wellington rent richting de bal. Wellington met een sublieme pass. Roach rent richting de bal. Roach schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mcguiness is nu in balbezit. Anngow schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anngow is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett probeert naar een medespeler te passen. Wood rent richting de bal. Wood schiet op doel. Johns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Rangers FC 52%, Meat Bombers AFC 48%.
Anfield Rangers FC - Meat Bombers AFC 0:1

53e minuut.
Johns trapt de bal weg van het doel. Caucaunibuca is nu in balbezit. Prescott maakt een afschuwelijke overtreding. Prescott is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Roach bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ... Wood is nu in balbezit. Wood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Roach is nu in balbezit. Barnett verovert de bal door een tackle van achteren. Barnett geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mcguiness de bal onder controle te krijgen. Mcguiness haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Barnett passt de bal in één keer door. Mcguiness bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Van Waveren verovert de bal door een tackle van achteren. Mcguiness geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Umaga rent richting de bal. Umaga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van Waveren de bal. Barnett rent richting de bal. Barnett haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anfield Rangers FC - Meat Bombers AFC 1:1

85e minuut.
Thomson onderschept slim de pass. Thomson probeert naar een medespeler te passen. Langsdale speelt de bal door. Mcguiness bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcguiness haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Rangers FC - Meat Bombers AFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Rangers FC 26%, Meat Bombers AFC 74%.
Anfield Rangers FC - Meat Bombers AFC 2:1