Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wellington Pheonix FC Allenstein
523 Tactiek top 11
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
66.7 gemiddelde waardering 49.8
incredible Schieten adequate
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Özses rent richting de bal. Özses geeft een lange en hoge pass. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Moreno Delgado probeert de bal met de borst te controleren. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özses neemt de hoekschop. Morariu springt en kopt de bal. Otegheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegheri probeert naar een medespeler te passen. Özses is nu in balbezit. Özses geeft een hoge lob. Morariu springt en kopt de bal. Otegheri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 1:0

9e minuut.
Fontanilla is nu in balbezit. Fontanilla geeft een lange en hoge pass. Baholo kopt de bal weg. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Özses rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canido. Özses is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özses met een snel genomen vrije trap. Morariu kopt de bal weg. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Wilkanowski heeft problemen om de bal te vangen. Baholo is nu in balbezit. Özses bereikt de bal nog maar net als eerste. Özses geeft een hoge lob. Morariu springt en kopt de bal. Otegheri bokst de bal weg. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 2:0

16e minuut.
Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado passt de bal zonder na te denken. Morariu is nu in balbezit. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Otegheri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 3:0

18e minuut.
Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Morariu rent richting de bal. Guşă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guşă krijgt een gele kaart. Morariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Potrzebny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morariu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Czecholiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czecholiński geeft een hoge lob. Softon verovert de bal door een tackle van achteren. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Baholo passt de bal met de wreef. Özses rent richting de bal. Özses geeft een lange en hoge pass. Morariu krijgt zijn hoofd ertegen. Otegheri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 4:0

27e minuut.
Moreno Delgado passt de bal in één keer door. Özses met een sublieme pass. Softon geeft een hoge lob. Morariu is nu in balbezit. Morariu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Potrzebny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Otegheri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morariu springt en kopt de bal. Romîndaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 5:0

30e minuut.
Potrzebny speelt de bal door. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado passt de bal met de wreef. Baholo rent richting de bal. Baholo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Özses met de inworp. Canido bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado begaat een overtreding. Moreno Delgado krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Potrzebny kopt de bal weg. Özses geeft een hoge lob. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canido legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baholo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baholo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 6:0

36e minuut.
Moreno Delgado passt de bal met de wreef. Özses is nu in balbezit. Özses geeft een lange en hoge pass. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Pheonix 35%, FC Allenstein 65%.
Wellington Pheonix - FC Allenstein 6:0

46e minuut.
Morariu passt de bal zonder na te denken. Softon geeft een lange en hoge pass. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny geeft een lange en hoge pass. Morariu krijgt zijn hoofd ertegen. Otegheri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Guşă kopt de bal weg. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo speelt de bal door. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Canido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canido onderschept slim de pass. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Baholo is nu in balbezit. Baholo haalt uit met een fantastische trap. Otegheri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Özses rent richting de bal. Özses geeft een hoge lob. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Otegheri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 7:0

71e minuut.
Cioban met een sublieme pass. Softon heeft problemen om de bal te vangen. Softon geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado schiet op doel. Otegheri bokst de bal weg.

72e minuut.
Dybula geeft de bal voor. Cioban kopt de bal weg. Özses bereikt de bal nog maar net als eerste. Özses geeft een hoge lob. Baholo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Moreno Delgado kopt de bal weg. Daar is Baholo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canido krijgt een gele kaart. Baholo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baholo kan niet meer verder spelen. Perry komt het veld opgelopen. Moreno Delgado wilt de vrije trap nemen. Otegheri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Pheonix 33%, FC Allenstein 67%.
Wellington Pheonix - FC Allenstein 7:0