Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Māori All Blacks team Nerimbera
Number I Tactiek CNTR
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen average


6e minuut.
Jacobi geeft de bal voor. Acun geeft de bal voor. Huenteo kopt de bal weg. Dragozov geeft de bal voor. Gawinecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Logan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Colenbrander rent richting de bal. Colenbrander geeft een lange en hoge pass. Cappiello kopt de bal weg. Klungelig pakt Dover de bal. Carignano geeft een lange en hoge pass. Logan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Inworp. Huenteo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carignano rent richting de bal. Carignano geeft een hoge lob. Gawinecki springt en kopt de bal. Paal!

22e minuut.
Petel bereikt de bal nog maar net als eerste. Earle onderschept slim de pass. Earle probeert naar een medespeler te passen. Huenteo rent richting de bal. Huenteo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Logan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Māori All Blacks team - Nerimbera 0:1

28e minuut.
Grigor rent richting de bal. Grigor geeft de bal voor. Inworp. Huenteo met een snelle inworp. Carignano geeft een hoge lob. Logan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Logan trapt de bal weg. Daar is Gică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobi rent richting de bal. Jacobi geeft de bal voor. Karadimos springt en kopt de bal. Logan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Earle is nu in balbezit. Earle geeft een hoge lob. Karadimos kopt de bal weg. Acun met een sublieme pass. Klungelig pakt Logan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Māori All Blacks team - Nerimbera 0:2

44e minuut.
Worthington geeft de bal voor. Inworp. Jacobi met de inworp. Carignano geeft een hoge lob. Grigor kopt de bal weg. Logan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karadimos probeert de bal met de borst te controleren. Logan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Māori All Blacks team 80%, Nerimbera 20%.
Māori All Blacks team - Nerimbera 0:2

46e minuut.
Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki passt de bal zonder na te denken. Earle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jacobi de bal. Jacobi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Huenteo speelt de bal door. Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigor. Grigor krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gică krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Jacobi raakt geblesseerd tijdens het duel. Earle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Worthington probeert de bal met de borst te controleren. Acun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki onderschept slim de pass. Gawinecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Earle kopt de bal weg. Gawinecki is nu in balbezit. Colenbrander is nu in balbezit. Gawinecki onderschept slim de pass. Gawinecki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Jacobi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Báló de bal onder controle te krijgen. Karadimos rent richting de bal. Karadimos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cappiello geeft de bal voor. Jacobi is nu in balbezit. Jacobi speelt de bal door. Huenteo is nu in balbezit. Huenteo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Māori All Blacks team 76%, Nerimbera 24%.
Māori All Blacks team - Nerimbera 0:2