Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: Poodles Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 43509
Poodles Auckland FC
The Cloud Tactiek 532
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten weak
very good Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz geeft een hoge lob. Cumming bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dziubański geeft de bal voor. Zollinger kopt de bal weg. Daar is McClennan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Auckland FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 42%, Auckland FC 58%.
Poodles - Auckland FC 1:0

53e minuut.
Buda passt de bal in één keer door. Grósz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Möller. Grósz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żuczkowski met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mchenery rent richting de bal. Mchenery passt de bal zonder na te denken. McClennan heeft problemen om de bal te vangen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Auckland FC 2:0

80e minuut.
Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski passt de bal zonder na te denken. Ławecki speelt de bal door. Daar is Farnese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 30%, Auckland FC 70%.
Poodles - Auckland FC 2:0