Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meat Bombers AFC Manurewa Marlins
433 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Ingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooddin verovert de bal door een tackle van achteren. Wooddin met een sublieme pass. Harrison is nu in balbezit. Harrison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Manurewa Marlins 0:1

14e minuut.
Sparrow passt de bal in één keer door. Harrison rent richting de bal. Roach is nu in balbezit. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Manurewa Marlins 0:2

15e minuut.
Pereto rent richting de bal. Pereto passt de bal met de wreef. Harrison is nu in balbezit. Wooddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooddin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Falloon met de inworp. Wellington geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oorschot de bal. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ingham rent richting de bal. Ingham passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Wellington de bal. Wellington haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Manurewa Marlins 1:2

30e minuut.
Pereto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington verovert de bal door een tackle van achteren. Roach met een sublieme pass. Wellington rent richting de bal. Wellington draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Townsend maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Townsend probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Roach probeert naar een medespeler te passen. Pereto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereto met een sublieme pass. Harrison is nu in balbezit. Harrison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meat Bombers AFC - Manurewa Marlins 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meat Bombers AFC 45%, Manurewa Marlins 55%.
Meat Bombers AFC - Manurewa Marlins 1:3

67e minuut.
Parkinson rent richting de bal. Ingham is nu in balbezit. Ingham met een sublieme pass. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins schiet op doel. Townsend probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Oorschot kopt de bal weg. Wellington rent richting de bal. Irvine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wellington is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jenkins neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Crawford rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darney. Crawford is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jenkins is nu in balbezit. Townsend probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meat Bombers AFC 54%, Manurewa Marlins 46%.
Meat Bombers AFC - Manurewa Marlins 1:3