Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: Poodles Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 57500
Poodles Wellington Pheonix
The Cloud Tactiek 523
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 61.3
good Schieten outstanding
solid Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Inworp. Özses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft een hoge lob. Perry maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Softon met de inworp. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado kopt de bal weg. Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry draait met de bal, schiet en ... Willington bokst de bal weg.

11e minuut.
Perry met een sublieme pass. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ríos krijgt een gele kaart. Moreno Delgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Morariu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Wellington Pheonix 0:1

19e minuut.
Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Özses is nu in balbezit. Özses passt de bal zonder na te denken. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. Willington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Özses geeft de bal voor. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Willington bokst de bal weg.

31e minuut.
Özses onderschept slim de pass. Özses geeft de bal voor. Morariu rent richting de bal. Morariu schiet op doel. Willington probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Wellington Pheonix 0:2

38e minuut.
Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado speelt de bal door. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Morariu kopt de bal weg. Özses bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. Willington werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 55%, Wellington Pheonix 45%.
Poodles - Wellington Pheonix 0:2

67e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. Perry is nu in balbezit. Somogyi probeert de bal met de borst te controleren. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Willington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Wellington Pheonix 0:3

67e minuut.
Grósz speelt de bal door. Klungelig pakt Buda de bal. Muskała maakt een afschuwelijke overtreding. Buda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zollinger wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Wellington Pheonix 1:3

71e minuut.
Moreno Delgado geeft een lange en hoge pass. Morariu is nu in balbezit. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Özses speelt de bal door. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel. Willington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioban onderschept slim de pass. Cioban geeft de bal voor. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ... Willington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Węglerski rent richting de bal. Perry onderschept slim de pass. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. Willington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 56%, Wellington Pheonix 44%.
Poodles - Wellington Pheonix 1:3