Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: One Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22752
One OKERE FALLS FC
One CL Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten poor
excellent Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koman geeft een lange en hoge pass. Archery is nu in balbezit. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
One - OKERE FALLS FC 1:0

2e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hill niet meer kan verder spelen. Haigh komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Matthews probeert naar een medespeler te passen. Jamil speelt de bal door. Everse rent richting de bal. Everse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Koman speelt de bal door. Palomba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paździoch met een sublieme pass. Everse is nu in balbezit. Everse schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Chadasevičius heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibbes. Chadasevičius raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Everse heeft problemen om de bal te vangen. Everse schiet op doel. Haigh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gibbes kopt de bal weg. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jamil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch speelt de bal door. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Palomba probeert naar een medespeler te passen. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius passt de bal met de wreef. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap. Haigh bokst de bal weg.

27e minuut.
Palomba geeft een lange en hoge pass. Everse springt en kopt de bal. Daar is Gibbes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
One - OKERE FALLS FC 2:0

31e minuut.
Jamil is nu in balbezit. Jamil speelt de bal door. Everse is nu in balbezit. Everse haalt uit met een fantastische trap. Haigh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
One - OKERE FALLS FC 3:0

34e minuut.
Jamil met een sublieme pass. Matthews is nu in balbezit. Matthews passt de bal met de wreef. Everse is nu in balbezit. Everse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Palomba speelt de bal door. Jamil probeert naar een medespeler te passen. Paździoch speelt de bal door. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Paździoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździoch geeft een hoge lob. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius schiet op doel. Boyer probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matthews zal de hoekschop nemen. Everse maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Paździoch passt de bal zonder na te denken. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius passt de bal met de wreef. Everse is nu in balbezit. Everse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Paździoch speelt de bal door. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gibbes de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
One - OKERE FALLS FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: One 24%, OKERE FALLS FC 76%.
One - OKERE FALLS FC 4:0

48e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot begaat een overtreding. Zrínyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palomba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chadasevičius heeft problemen om de bal te vangen. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap. Gibbes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Palomba is nu in balbezit. Palomba passt de bal met de wreef. Paździoch met een sublieme pass. Everse is nu in balbezit. Everse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
One - OKERE FALLS FC 5:0

60e minuut.
Jamil speelt de bal door. Klungelig pakt Everse de bal. Boyer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Everse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Everse neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius passt de bal zonder na te denken. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ... Boyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jamil speelt de bal door. Everse is nu in balbezit. Everse passt de bal zonder na te denken. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Haigh trapt de bal weg. Paździoch kopt de bal weg. Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch geeft een lange en hoge pass. Matthews kopt de bal weg. Chadasevičius controleert de bal met de borst. Chadasevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
One - OKERE FALLS FC 6:0

80e minuut.
Dawson heeft problemen om de bal te vangen. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Everse de bal. Everse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
One - OKERE FALLS FC 7:0

84e minuut.
Chadasevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Chadasevičius probeert naar een medespeler te passen. Everse is nu in balbezit. Everse haalt uit met een fantastische trap. Haigh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
One - OKERE FALLS FC 8:0

86e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch geeft een lange en hoge pass. Hobbs heeft problemen om de bal te vangen. Everse is nu in balbezit. Everse schiet op doel. Haigh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Matthews geeft een lange en hoge pass. Chadasevičius is nu in balbezit. Paździoch geeft de bal voor. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
One - OKERE FALLS FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: One 12%, OKERE FALLS FC 88%.
One - OKERE FALLS FC 9:0