Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Allenstein Meat Bombers AFC
top 11 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 17.8
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Duelund geeft de bal voor. Luts rent richting de bal. Luts passt de bal zonder na te denken. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Prescott is nu in balbezit. Canido onderschept slim de pass. Canido probeert naar een medespeler te passen. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Johns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Luts rent richting de bal. Trbušić rent richting de bal. Luts rent richting de bal. Trbušić rent richting de bal. Trbušić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 1:0

10e minuut.
Anngow controleert de bal met de borst. Frankenzipfel verovert de bal door een tackle van achteren. Frankenzipfel geeft een lange en hoge pass. Trbušić rent richting de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić schiet op doel. Johns probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 2:0

12e minuut.
Trbušić passt de bal zonder na te denken. Czecholiński rent richting de bal. Czecholiński met een sublieme pass. Frankenzipfel is nu in balbezit. Frankenzipfel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Frankenzipfel met een sublieme pass. Bahr is nu in balbezit. Trbušić onderschept slim de pass. Trbušić schiet op doel. Johns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 3:0

17e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare onderschept slim de pass. Frare geeft de bal voor. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 4:0

19e minuut.
Frankenzipfel onderschept slim de pass. Frankenzipfel passt de bal in één keer door. Trbušić rent richting de bal. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Johns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 5:0

21e minuut.
Trbušić draait met de bal, schiet en ... Johns speelt de bal door. Czecholiński kopt de bal weg. Duelund is nu in balbezit. Duelund geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 6:0

23e minuut.
Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts met een sublieme pass. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Johns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 7:0

26e minuut.
Luts krijgt zijn hoofd ertegen. Perry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frankenzipfel zal de hoekschop nemen. Trbušić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 8:0

30e minuut.
Johns speelt de bal door. Duelund kopt de bal weg. Czecholiński geeft een lange en hoge pass. Luts krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Canido kopt de bal weg. Prescott is nu in balbezit. Duelund verovert de bal door een tackle van achteren. Duelund geeft een lange en hoge pass. Luts krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Crawford passt de bal met de wreef. Trbušić rent richting de bal. Trbušić passt de bal in één keer door. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 9:0

37e minuut.
Trbušić kan de bal niet met de borst controleren. Trbušić speelt de bal door. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts schiet op doel. Johns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 10:0

39e minuut.
Ingham is nu in balbezit. Czecholiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czecholiński geeft de bal voor. Daar is Trbušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frankenzipfel met een snelle inworp. Trbušić rent richting de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Johns probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Allenstein 19%, Meat Bombers AFC 81%.
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 11:0

46e minuut.
Frankenzipfel rent richting de bal. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić met een sublieme pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 12:0

49e minuut.
Crawford rent richting de bal. Frankenzipfel onderschept slim de pass. Frankenzipfel probeert naar een medespeler te passen. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Czecholiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bahr de bal. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. Johns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 13:0

64e minuut.
Canido rent richting de bal. Canido geeft een hoge lob. Trbušić is nu in balbezit. Daar is Trbušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 14:0

68e minuut.
Luts passt de bal met de wreef. Czecholiński rent richting de bal. Czecholiński speelt de bal door. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Johns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel onderschept slim de pass. Frankenzipfel probeert naar een medespeler te passen. Trbušić rent richting de bal. Trbušić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry geeft een lange en hoge pass. Duelund kopt de bal weg. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Luts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trbušić heeft problemen om de bal te vangen. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Trbušić is nu in balbezit. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel passt de bal in één keer door. Trbušić rent richting de bal. Trbušić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 15:0

81e minuut.
Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czecholiński passt de bal met de wreef. Duelund met een sublieme pass. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Luts rent richting de bal. Czecholiński is nu in balbezit. Czecholiński speelt de bal door. Trbušić rent richting de bal. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Johns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić verovert de bal door een tackle van achteren. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Johns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 16:0

87e minuut.
Ingham passt de bal zonder na te denken. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel speelt de bal door. Daar is Trbušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 17:0

89e minuut.
Bahr speelt de bal door. Duelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Duelund geeft de bal voor. Trbušić heeft problemen om de bal te vangen. Trbušić schiet op doel. Johns bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Allenstein 25%, Meat Bombers AFC 75%.
FC Allenstein - Meat Bombers AFC 17:0