Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wellington Pheonix Māori All Blacks team
523 Tactiek Number I
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 31.6
very good Schieten weak
good Passen average
very good Verdedigen adequate


11e minuut.
Softon onderschept slim de pass. Softon geeft de bal voor. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ... Logan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - Māori All Blacks team 1:0

21e minuut.
Acun geeft een lange en hoge pass. Petel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackson. Jackson krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Herbert onderschept slim de pass. Herbert geeft een lange en hoge pass. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams geeft de bal voor. Perry maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Irving met de inworp. Perry controleert de bal met de borst. Perry haalt uit met een fantastische trap. Logan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - Māori All Blacks team 2:0

29e minuut.
Worthington kopt de bal weg. Jackson is nu in balbezit. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Irving passt de bal zonder na te denken. Marshall is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Irving geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Perry springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Jackson onderschept slim de pass. Jackson speelt de bal door. Klungelig pakt Woodhams de bal. Woodhams schiet op doel. Logan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - Māori All Blacks team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Pheonix 39%, Māori All Blacks team 61%.
Wellington Pheonix - Māori All Blacks team 3:0

50e minuut.
Muskała geeft de bal voor. Perry kopt de bal weg. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel. Logan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Irving rent richting de bal. Colenbrander bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving verovert de bal door een tackle van achteren. Irving draait met de bal, schiet en ... Logan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - Māori All Blacks team 4:0

71e minuut.
Dover passt de bal met de wreef. Irving rent richting de bal. Colenbrander is nu in balbezit. Irving onderschept slim de pass. Irving geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Muskała onderschept slim de pass. Crow geeft de bal voor. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Perry de bal. Irving is nu in balbezit. Irving geeft een lange en hoge pass. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Pheonix 38%, Māori All Blacks team 62%.
Wellington Pheonix - Māori All Blacks team 4:0