Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utd Suburbs Utd Owls
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mair verovert de bal door een tackle van achteren. Mair passt de bal met de wreef. Pollock rent richting de bal. Gordon onderschept slim de pass. Gordon schiet op doel. Tribbe bokst de bal weg.

10e minuut.
Newell rent richting de bal. Newell passt de bal zonder na te denken. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utd Suburbs - Utd Owls 0:1

24e minuut.
Maessen geeft de bal voor. Witteveen is nu in balbezit. Blackburn rent richting de bal. Witteveen onderschept slim de pass. Witteveen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanev verovert de bal door een tackle van achteren. Crow begaat een overtreding. Crow krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Crow verovert de bal door een tackle van achteren. Crow geeft een hoge lob. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon onderschept slim de pass. Gordon schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Wooddin rent richting de bal. Wooddin geeft een lange en hoge pass. Lanev kopt de bal weg. Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utd Suburbs 41%, Utd Owls 59%.
Utd Suburbs - Utd Owls 0:1

66e minuut.
Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell rent richting de bal. Musin rent richting de bal. Musin haalt uit met een fantastische trap. Newell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Gordon rent richting de bal. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn is nu in balbezit. Witteveen onderschept slim de pass. Witteveen haalt uit met een fantastische trap. Tribbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Crow rent richting de bal. Witteveen rent richting de bal. Witteveen probeert naar een medespeler te passen. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel. Tribbe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utd Suburbs 44%, Utd Owls 56%.
Utd Suburbs - Utd Owls 0:1