Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Harris Soccer Team Grimsby
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Jasper onderschept slim de pass. Jasper speelt de bal door. O`Mara is nu in balbezit. Jasper is nu in balbezit. Jasper draait met de bal, schiet en ... Robson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Jasper geeft een hoge lob. Hobbs geeft een lange en hoge pass. Welford kopt de bal weg. Watts rent richting de bal. Watts schiet op doel. Mair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - Grimsby 0:1

16e minuut.
Findlay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Holah de bal. Jasper met een sublieme pass. O`Mara is nu in balbezit. O`Mara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jasper onderschept slim de pass. Jasper passt de bal met de wreef. O`Mara heeft problemen om de bal te vangen. O`Mara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hobbs de bal onder controle te krijgen. Robson bokst de bal weg. Klungelig pakt Hobbs de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews met een sublieme pass. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Watts draait met de bal, schiet en ... Mair bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baldaro zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Harris Soccer Team 58%, Grimsby 42%.
Ben Harris Soccer Team - Grimsby 0:1

47e minuut.
Findlay rent richting de bal. Jasper verovert de bal door een tackle van achteren. Jasper probeert naar een medespeler te passen. Davenport is nu in balbezit. Davenport haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Jasper probeert naar een medespeler te passen. O`Mara heeft problemen om de bal te vangen. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Mara verovert de bal door een tackle van achteren. O`Mara haalt uit met een fantastische trap. Robson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Hobbs geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davenport met de inworp. Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Mair trapt de bal weg. Crockett kopt de bal weg. O`Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Mara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Masson de bal. Masson geeft de bal voor. Thomson heeft problemen om de bal te vangen. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Watts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Crockett de bal. Crockett passt de bal in één keer door. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper verovert de bal door een tackle van achteren. Jasper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Findlay geeft een lange en hoge pass. Daar is Herbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthews onderschept slim de pass. Watts onderschept slim de pass. Watts draait met de bal, schiet en ... Mair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Masson geeft een lange en hoge pass. Welford probeert de bal aan de voet te houden. Welford met een sublieme pass. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Harris Soccer Team 40%, Grimsby 60%.
Ben Harris Soccer Team - Grimsby 0:1