Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Karori Hard Valley
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Fogarty trapt de bal weg. Novak kopt de bal weg. Moody speelt de bal door. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe geeft een hoge lob. Inworp. Luck met een snelle inworp. Riley geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tamake rent richting de bal. Tamake geeft de bal voor. Klungelig pakt Rogerson de bal. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Posa kan de bal niet met de borst controleren. Mchenery bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutteridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutteridge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Beldham geeft de bal voor. Bond bereikt de bal nog maar net als eerste. Bond geeft een hoge lob. Tamake rent richting de bal. Tamake geeft de bal voor. Fogarty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bond geeft een lange en hoge pass. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beldham. Beldham krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 57%, Hard Valley 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Karori - Hard Valley 0:0

48e minuut.
Luck probeert naar een medespeler te passen. Gutteridge rent richting de bal. Moody is nu in balbezit. Gutteridge verovert de bal door een tackle van achteren. Gutteridge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Riley passt de bal in één keer door. Daar is Kightley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riley is nu in balbezit. Riley schiet op doel. Lang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Mchenery passt de bal met de wreef. Posa rent richting de bal. Posa passt de bal met de wreef. Nichols rent richting de bal. Nichols draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 54%, Hard Valley 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Karori - Hard Valley 0:0