Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Tigers SC Manurewa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Prince probeert naar een medespeler te passen. Fleming rent richting de bal. Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Kauffeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Kauffeld rent richting de bal. Kauffeld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Tigers - SC Manurewa 0:1

14e minuut.
Van Gog geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Archery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaw rent richting de bal. Shaw geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Prince rent richting de bal. Crawford onderschept slim de pass. Crawford passt de bal met de wreef. Pritchett is nu in balbezit. Pritchett haalt uit met een fantastische trap. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Brand geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prescott met de inworp. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pritchett is nu in balbezit. Pritchett schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic Tigers - SC Manurewa 1:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw onderschept slim de pass. Shaw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Tigers 59%, SC Manurewa 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Tigers - SC Manurewa 1:1

47e minuut.
Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog passt de bal zonder na te denken. Kauffeld rent richting de bal. Shaw rent richting de bal. Shaw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Brand trapt de bal weg van het doel. Witt kopt de bal weg. Shaw rent richting de bal. Kauffeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Tigers - SC Manurewa 1:2

60e minuut.
Deaker verovert de bal door een tackle van achteren. Brand is nu in balbezit. Crawford begaat een overtreding. Crawford krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kelleher kopt de bal weg. Daar is Fleming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw rent richting de bal. Kauffeld is nu in balbezit. Kauffeld schiet op doel. Brand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Tigers - SC Manurewa 1:3

88e minuut.
Brand probeert de bal met de borst te controleren. Pritchett rent richting de bal. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Tigers - SC Manurewa 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Tigers 50%, SC Manurewa 50%.
Magic Tigers - SC Manurewa 2:3