Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Bay FC Pumas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Christie verovert de bal door een tackle van achteren. Christie probeert naar een medespeler te passen. Van Gog is nu in balbezit. Van Gog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Bay - FC Pumas 0:1

7e minuut.
Doeltrap. Greer trapt de bal weg van het doel. Knight kopt de bal weg. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Christie rent richting de bal. Christie met een sublieme pass. Van Gog rent richting de bal. Van Gog draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
White kopt de bal weg. De Bruin rent richting de bal. De Bruin geeft een hoge lob. Lanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal in één keer door. White is nu in balbezit. White draait met de bal, schiet en ... De Bruin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
McClennan trapt de bal weg van het doel. Knight kopt de bal weg. Klungelig pakt Larsen de bal. Inwood rent richting de bal. Inwood schiet op doel. De Bruin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Bay 45%, FC Pumas 55%.
Infamous Bay - FC Pumas 0:1

74e minuut.
Klungelig pakt Shaw de bal. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shaw. Shaw krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vettori met een sublieme pass. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Young maakt een afschuwelijke overtreding. Young krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Van Steeden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mauger is nu in balbezit. Mauger probeert naar een medespeler te passen. White is nu in balbezit. White haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Bay 56%, FC Pumas 44%.
Infamous Bay - FC Pumas 0:1