Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Valley Kaiapoi Kiwis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. Lang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Valley - Kaiapoi Kiwis 0:1

8e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Moody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole onderschept slim de pass. Cole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Valley - Kaiapoi Kiwis 0:2

19e minuut.
Moody rent richting de bal. Cole onderschept slim de pass. Cole passt de bal zonder na te denken. Alder rent richting de bal. Alder draait met de bal, schiet en ... Lang bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Valley - Kaiapoi Kiwis 0:3

27e minuut.
Alder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole is nu in balbezit. Alder is nu in balbezit. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Valley - Kaiapoi Kiwis 0:4

28e minuut.
Smithe geeft een hoge lob. Archery kopt de bal weg. Daar is Moody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alder is nu in balbezit. Alder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Batchelor met een sublieme pass. Harvey is nu in balbezit. Harvey passt de bal zonder na te denken. Correia rent richting de bal. Correia geeft een lange en hoge pass. Kauffeld bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Valley 49%, Kaiapoi Kiwis 51%.
Hard Valley - Kaiapoi Kiwis 0:4

50e minuut.
Archery is nu in balbezit. Batchelor onderschept slim de pass. Batchelor passt de bal met de wreef. Nichols rent richting de bal. Nichols draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gilbert met een snelle inworp. Archery rent richting de bal. Archery speelt de bal door. Kirwan rent richting de bal. Kirwan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cole probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Archery passt de bal zonder na te denken. Probert bereikt de bal nog maar net als eerste. Probert geeft de bal voor. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Probert rent richting de bal. Batchelor verovert de bal door een tackle van achteren. Batchelor probeert naar een medespeler te passen. Nichols is nu in balbezit. Nichols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Valley - Kaiapoi Kiwis 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Valley 35%, Kaiapoi Kiwis 65%.
Hard Valley - Kaiapoi Kiwis 1:4