Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Manurewa Utd Owls
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Parkinson rent richting de bal. Parkinson geeft de bal voor. Blackburn rent richting de bal. Shaw onderschept slim de pass. Shaw draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Musin rent richting de bal. Owen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Musin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Owen met een sublieme pass. Newell legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Manurewa - Utd Owls 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Prince de bal. Parkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Newell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Parkinson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Hedwig speelt de bal door. Musin rent richting de bal. Owen is nu in balbezit. Musin verovert de bal door een tackle van achteren. Musin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Manurewa - Utd Owls 0:2

43e minuut.
Kauffeld passt de bal in één keer door. Prince rent richting de bal. Prince probeert naar een medespeler te passen. Kauffeld is nu in balbezit. Kauffeld draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Manurewa - Utd Owls 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Manurewa 39%, Utd Owls 61%.
SC Manurewa - Utd Owls 1:2

46e minuut.
Musin met een sublieme pass. Crow heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kauffeld zijn tegenspeler op de grond. Kauffeld krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Shaw rent richting de bal. Kauffeld rent richting de bal. Blackburn onderschept slim de pass. Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Manurewa - Utd Owls 2:2

54e minuut.
Archery bereikt de bal nog maar net als eerste. Archery passt de bal in één keer door. Kauffeld rent richting de bal. Kauffeld draait met de bal, schiet en ... Tribbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Manurewa - Utd Owls 3:2

67e minuut.
Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Parkinson speelt de bal door. Kauffeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw passt de bal zonder na te denken. McCaw is nu in balbezit. Kauffeld rent richting de bal. Kauffeld schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Manurewa 45%, Utd Owls 55%.
SC Manurewa - Utd Owls 3:2