Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pumas Utd Suburbs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Shields speelt de bal door. Hawks rent richting de bal. Hawks geeft een hoge lob. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Van Gog rent richting de bal. Hawks maakt een afschuwelijke overtreding. Van Gog is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thomson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smith rent richting de bal. Smith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Utd Suburbs 1:0

22e minuut.
Wilkinson geeft de bal voor. Inworp. Smith zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomson is nu in balbezit. Thomson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Teiringa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooddin onderschept slim de pass. Wooddin met een sublieme pass. Wilsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilsons haalt uit met een fantastische trap. De Bruin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pumas - Utd Suburbs 1:1

31e minuut.
Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hawks. Thomson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Thomson kan niet meer verder spelen. Hawks speelt de bal door. Melville komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog onderschept slim de pass. Petherick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Gog is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melville kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Simpson bokst de bal weg. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville schiet op doel. Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Utd Suburbs 2:1

35e minuut.
Melville speelt de bal door. Van Gog is nu in balbezit. Shields legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Gog raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Van Gog kan niet meer verder spelen. Todd komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Melville neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Utd Suburbs 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pumas 40%, Utd Suburbs 60%.
FC Pumas - Utd Suburbs 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pumas 48%, Utd Suburbs 52%.
FC Pumas - Utd Suburbs 3:1