Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buckets xv Shameful Dogs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Garland met een snelle inworp. McNeill met een sublieme pass. Poidevin rent richting de bal. Beldham is nu in balbezit. Beldham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Irving kopt de bal weg. Berry rent richting de bal. McNeill schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McNeill krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Berry raakt geblesseerd tijdens het duel. Berry met een snel genomen vrije trap. Umaga springt en kopt de bal. Findlay heeft problemen om de bal te vangen. Winterburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterburn met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi met een sublieme pass. Daar is Irving, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petherick bereikt de bal nog maar net als eerste. Petherick draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buckets xv - Shameful Dogs 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buckets xv 46%, Shameful Dogs 54%.
Buckets xv - Shameful Dogs 1:0

48e minuut.
Winterburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterburn probeert naar een medespeler te passen. Bos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bos geeft een hoge lob. Edwards kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Edwards met een snelle inworp. Petherick met een sublieme pass. Umaga rent richting de bal. Umaga haalt uit met een fantastische trap. Johns probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buckets xv - Shameful Dogs 2:0

76e minuut.
Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldham is nu in balbezit. Beldham passt de bal in één keer door. Poidevin rent richting de bal. Poidevin haalt uit met een fantastische trap. Nicholas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buckets xv 52%, Shameful Dogs 48%.
Buckets xv - Shameful Dogs 2:0