Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aro Valley F.C Calm Tigers
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Nelson passt de bal zonder na te denken. Daar is Rowley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowley passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thomson de bal. Thomson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rowley bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowley geeft de bal voor. Weatford kan de bal niet met de borst controleren. Thomson is nu in balbezit. Thomson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson geeft een hoge lob. Rowley is nu in balbezit. Rowley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aro Valley F.C - Calm Tigers 1:0

40e minuut.
Wiki rent richting de bal. Wiki geeft de bal voor. Nelson kopt de bal weg. Rowley rent richting de bal. Rowley draait met de bal, schiet en ... Norling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Norling met een harde bal richting middenveld. Flynn rent richting de bal. De Gregorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Gregorio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aro Valley F.C 46%, Calm Tigers 54%.
Aro Valley F.C - Calm Tigers 1:0

47e minuut.
Weatford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grant geeft een lange en hoge pass. Brunton probeert de bal aan de voet te houden. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Flynn is nu in balbezit. Bolger is nu in balbezit. Bolger speelt de bal door. Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Souter is nu in balbezit. De Gregorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Souter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Souter met een snel genomen vrije trap. Van Gog rent richting de bal. Van Gog geeft een lange en hoge pass. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hird rent richting de bal. Ballard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flynn de bal. Flynn draait met de bal, schiet en ... Hird werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aro Valley F.C 44%, Calm Tigers 56%.
Aro Valley F.C - Calm Tigers 1:0