Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Falcons Great Suburbs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Van Gog passt de bal zonder na te denken. McNeill is nu in balbezit. Wallace tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wallace krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Tamake rent richting de bal. Greer onderschept slim de pass. Greer met een sublieme pass. Nicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicol draait met de bal, schiet en ... Jackman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Falcons - Great Suburbs 0:1

8e minuut.
Posa met een snelle inworp. Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace geeft een hoge lob. Nicol maakt een snoekduik en kopt de bal. Jackman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Lang rent richting de bal. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nicol de bal. Nicol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Falcons - Great Suburbs 0:2

23e minuut.
Warwood onderschept slim de pass. Warwood geeft de bal voor. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap. Morrison controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tamake passt de bal zonder na te denken. Wallace rent richting de bal. Wallace passt de bal met de wreef. Nicol is nu in balbezit. Nicol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Worsley kopt de bal weg. Anderson is nu in balbezit. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Lang onderschept slim de pass. Lang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wallace rent richting de bal. Wallace probeert naar een medespeler te passen. Nicol is nu in balbezit. Nicol schiet op doel. Fahey probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Falcons 63%, Great Suburbs 37%.
Stokes Falcons - Great Suburbs 0:2

50e minuut.
Pereto rent richting de bal. McNeill verovert de bal door een tackle van achteren. McNeill geeft een hoge lob. Robertson is nu in balbezit. Robertson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Findlay met een sublieme pass. Wallace rent richting de bal. Wallace passt de bal zonder na te denken. Nicol is nu in balbezit. Nicol draait met de bal, schiet en ... Jackman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
De Gregorio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Greer de bal. Greer passt de bal zonder na te denken. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Greer bereikt de bal nog maar net als eerste. Greer speelt de bal door. Ropati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicol onderschept slim de pass. Nicol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
McNeill rent richting de bal. Nicol is nu in balbezit. Wallace is nu in balbezit. Nicol is nu in balbezit. Nicol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Falcons 57%, Great Suburbs 43%.
Stokes Falcons - Great Suburbs 0:2