Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Warriors AFC Eagles
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Gibbs probeert naar een medespeler te passen. Challis heeft problemen om de bal te vangen. Gibbs geeft de bal voor. Harris is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - AFC Eagles 0:1

9e minuut.
Mason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meads bereikt de bal nog maar net als eerste. Meads passt de bal zonder na te denken. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - AFC Eagles 0:2

17e minuut.
Challis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cole de bal onder controle te krijgen. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - AFC Eagles 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Gray de bal. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jasper met een sublieme pass. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald passt de bal in één keer door. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas schiet op doel. Mann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Warriors 60%, AFC Eagles 40%.
Kaiapoi Warriors - AFC Eagles 0:3

48e minuut.
Byrne rent richting de bal. Cole onderschept slim de pass. Cole speelt de bal door. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Deacon onderschept slim de pass. Deacon geeft een lange en hoge pass. Jasper probeert de bal aan de voet te houden. Lucas is nu in balbezit. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - AFC Eagles 0:4

65e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray geeft de bal voor. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald geeft een hoge lob. Harris kan de bal niet met de borst controleren. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Deacon kopt de bal weg. Gray probeert de bal aan de voet te houden. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ... Holah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Deacon zal de hoekschop nemen. Lucas rent richting de bal. Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - AFC Eagles 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Warriors 71%, AFC Eagles 29%.
Kaiapoi Warriors - AFC Eagles 0:5