Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NuevaCancion Westbrook AFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Morrison geeft een lange en hoge pass. Vettori geeft de bal voor. Morrison rent richting de bal. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Nicholas de bal. Batchelor is nu in balbezit. Batchelor passt de bal zonder na te denken. Wooddin rent richting de bal. Wooddin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NuevaCancion 64%, Westbrook AFC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NuevaCancion - Westbrook AFC 0:0

51e minuut.
Metger is nu in balbezit. Wooddin is nu in balbezit. Wooddin probeert naar een medespeler te passen. Laulala is nu in balbezit. Laulala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kelleher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Williams rent richting de bal. Williams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog passt de bal met de wreef. Edge rent richting de bal. Wooddin rent richting de bal. Wooddin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Metger speelt de bal door. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull verovert de bal door een tackle van achteren. Turnbull schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NuevaCancion - Westbrook AFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NuevaCancion 38%, Westbrook AFC 62%.
NuevaCancion - Westbrook AFC 0:1