Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Papatoetoe Infamous Karori
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Burton kopt de bal weg. Downes probeert de bal met de borst te controleren. Dawkins is nu in balbezit. Downes verovert de bal door een tackle van achteren. Downes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Melville is nu in balbezit. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomes schiet op doel. Hutt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Smit passt de bal met de wreef. Downes is nu in balbezit. Harrison is nu in balbezit. Downes onderschept slim de pass. Downes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Papatoetoe 47%, Infamous Karori 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Papatoetoe - Infamous Karori 0:0

71e minuut.
Daar is Tomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton speelt de bal door. Daar is Downes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Downes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tomes kopt de bal weg. Klungelig pakt Burton de bal. Melville is nu in balbezit. Tomes rent richting de bal. Tomes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Papatoetoe - Infamous Karori 0:1

80e minuut.
Harrison is nu in balbezit. Harrison passt de bal zonder na te denken. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Papatoetoe - Infamous Karori 0:2

86e minuut.
Freebairn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hyslop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melville is nu in balbezit. Melville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Papatoetoe - Infamous Karori 0:3

88e minuut.
Downes rent richting de bal. Tomes onderschept slim de pass. Tomes probeert naar een medespeler te passen. Melville rent richting de bal. Melville draait met de bal, schiet en ... Hutt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Papatoetoe 56%, Infamous Karori 44%.
Rude Papatoetoe - Infamous Karori 0:3