Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Elephants Cnehead
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Oorschot rent richting de bal. Dilistone bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilistone passt de bal zonder na te denken. Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbes onderschept slim de pass. Met opzet legt Wilson zijn tegenspeler op de grond. Wilson krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Mckay de bal. Zane is nu in balbezit. Zane geeft de bal voor. Batchelor bereikt de bal nog maar net als eerste. Batchelor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Elephants - Cnehead 0:1

27e minuut.
McTague is nu in balbezit. Tickle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McTague is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Batchelor bereikt de bal nog maar net als eerste. Batchelor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Elephants 52%, Cnehead 48%.
Shameful Elephants - Cnehead 0:1

48e minuut.
Gibbes is nu in balbezit. Wilson onderschept slim de pass. Wilson met een sublieme pass. Downes rent richting de bal. Downes geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Wilson rent richting de bal. Gibbes onderschept slim de pass. Gibbes geeft een lange en hoge pass. Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mckay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckay geeft een lange en hoge pass. Tickle kopt de bal weg. Dilistone bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilistone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Elephants 53%, Cnehead 47%.
Shameful Elephants - Cnehead 0:1