Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Horses Magic Manurewa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Hawksbey rent richting de bal. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Christie rent richting de bal. Christie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Magic Manurewa 1:0

12e minuut.
Poidevin passt de bal in één keer door. Christie is nu in balbezit. Hawksbey rent richting de bal. Christie onderschept slim de pass. Christie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Knight speelt de bal door. Pincer is nu in balbezit. Donoso is nu in balbezit. Pincer is nu in balbezit. Pincer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Marshall geeft een hoge lob. Inworp. Dixon met een snelle inworp. Donoso is nu in balbezit. Donoso schiet op doel. Wiseman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Worsley geeft de bal voor. Hay heeft problemen om de bal te vangen. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie haalt uit met een fantastische trap. Crowe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Magic Manurewa 2:0

40e minuut.
Knight geeft een hoge lob. Fien rent richting de bal. Fien geeft de bal voor. Pincer rent richting de bal. Pincer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Poidevin is nu in balbezit. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawksbey is nu in balbezit. Poidevin onderschept slim de pass. Poidevin draait met de bal, schiet en ... Crowe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Horses 59%, Magic Manurewa 41%.
Brave Horses - Magic Manurewa 2:0

56e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal met de wreef. Daar is Christie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poidevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poidevin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso onderschept slim de pass. Donoso passt de bal zonder na te denken. Pincer is nu in balbezit. Pincer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Magic Manurewa 2:1

72e minuut.
Klungelig pakt Donoso de bal. Donoso geeft de bal voor. Daar is Ballard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pincer rent richting de bal. Pincer schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Horses 43%, Magic Manurewa 57%.
Brave Horses - Magic Manurewa 2:1