Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Elephants Magic Manurewa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Donoso is nu in balbezit. Donoso geeft een hoge lob. Daar is Ropati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon rent richting de bal. Dixon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tickle verovert de bal door een tackle van achteren. Tickle probeert naar een medespeler te passen. Dawkins is nu in balbezit. Pincer onderschept slim de pass. Pincer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hay geeft de bal voor. Dixon kopt de bal weg. Pincer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer draait met de bal, schiet en ... Alder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Elephants - Magic Manurewa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Elephants 58%, Magic Manurewa 42%.
Shameful Elephants - Magic Manurewa 0:1

58e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Klungelig pakt Pincer de bal. Pincer geeft een hoge lob. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ropati bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso onderschept slim de pass. Donoso speelt de bal door. Pincer is nu in balbezit. Pincer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Townsend geeft een hoge lob. Gutteridge probeert de bal aan de voet te houden. Yardly geeft de bal voor. Pincer is nu in balbezit. Pincer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dixon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Knight de bal onder controle te krijgen. Dilistone is nu in balbezit. Mchenery rent richting de bal. Mchenery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dilistone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oorschot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Elephants 51%, Magic Manurewa 49%.
Shameful Elephants - Magic Manurewa 0:1