Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Beets Rude Elephants
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Tickle rent richting de bal. O`Donoghue is nu in balbezit. Probert onderschept slim de pass. Probert schiet op doel. Perry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Beets - Rude Elephants 0:1

8e minuut.
Barker onderschept slim de pass. Barker met een sublieme pass. Woodward rent richting de bal. Alves onderschept slim de pass. Alves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
O`Donoghue rent richting de bal. O`Donoghue geeft een hoge lob. Tickle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Probert rent richting de bal. Probert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Baholo rent richting de bal. Alves onderschept slim de pass. Probert bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. Perry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Beets - Rude Elephants 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Beets 60%, Rude Elephants 40%.
Shameful Beets - Rude Elephants 0:2

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Steeden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baholo probeert naar een medespeler te passen. Legg bereikt de bal nog maar net als eerste. Legg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Beets - Rude Elephants 1:2

64e minuut.
Novak geeft de bal voor. Marquez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiki. Marquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Tickle komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Laus geeft een hoge lob. Deacon kopt de bal weg. Klungelig pakt Probert de bal. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap. Perry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Klungelig pakt Woodward de bal. Woodward geeft een hoge lob. Klungelig pakt Probert de bal. Robben rent richting de bal. Robben geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perry speelt de bal door. Allen probeert naar een medespeler te passen. Legg rent richting de bal. Legg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Probert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Probert is nu in balbezit. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Deacon met een snelle inworp. O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. Probert rent richting de bal. O`Donoghue onderschept slim de pass. O`Donoghue geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Beets 52%, Rude Elephants 48%.
Shameful Beets - Rude Elephants 1:2