Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Manurewa Western springs
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Burton geeft een hoge lob. Townsend kopt de bal weg. Edge rent richting de bal. Edge draait met de bal, schiet en ... Knight probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tietjens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Edge is nu in balbezit. Jack is nu in balbezit. Jack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Western springs 0:1

25e minuut.
Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdoch begaat een overtreding. Donoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knight zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pincer is nu in balbezit. Pincer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic Manurewa - Western springs 1:1

29e minuut.
Tietjens is nu in balbezit. Hawksbey rent richting de bal. Burton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burton krijgt een gele kaart. Hawksbey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hawksbey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pincer rent richting de bal. Pincer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Todd is nu in balbezit. Donoso onderschept slim de pass. Donoso met een sublieme pass. Klungelig pakt Pincer de bal. Pincer haalt uit met een fantastische trap. Stanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Manurewa 61%, Western springs 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Manurewa - Western springs 1:1

49e minuut.
Knight speelt de bal door. Smithe rent richting de bal. Pincer onderschept slim de pass. Pincer draait met de bal, schiet en ... Stanton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Western springs 2:1

55e minuut.
Hawksbey probeert naar een medespeler te passen. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Jack bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge rent richting de bal. Edge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic Manurewa - Western springs 2:2

62e minuut.
Edge passt de bal in één keer door. Hawksbey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Townsend. Townsend krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Murdoch rent richting de bal. Murdoch geeft een lange en hoge pass. Hay is nu in balbezit. Jack verovert de bal door een tackle van achteren. Jack schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tietjens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawksbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge onderschept slim de pass. Edge geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Manurewa 43%, Western springs 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Manurewa - Western springs 2:2