Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elektrociepłownia Pewex Herbapol Klęka SA
Do przodu Tactiek #Nemedio_SC
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 50.7
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Pączko passt de bal met de wreef. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande Sarda met een sublieme pass. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Grande Sarda probeert naar een medespeler te passen. Klonowski heeft problemen om de bal te vangen. Klonowski speelt de bal door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nimo speelt de bal door. Daar is Casarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casarini speelt de bal door. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa schiet op doel. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanner rent richting de bal. Tanner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektrociepłownia Pewex - Herbapol Klęka SA 1:0

14e minuut.
Klonowski passt de bal in één keer door. Saarivesi is nu in balbezit. Saarivesi passt de bal zonder na te denken. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Casarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa passt de bal zonder na te denken. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Grande Sarda onderschept slim de pass. Grande Sarda met een sublieme pass. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski draait met de bal, schiet en ... Căpăţână probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Garjelea passt de bal zonder na te denken. Pączko is nu in balbezit. Pączko geeft een hoge lob. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner schiet op doel. Peixeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Stančević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski probeert naar een medespeler te passen. Saarivesi is nu in balbezit. Saarivesi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektrociepłownia Pewex - Herbapol Klęka SA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektrociepłownia Pewex 51%, Herbapol Klęka SA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elektrociepłownia Pewex - Herbapol Klęka SA 1:1

47e minuut.
Doeltrap. Cuellar komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klonowski passt de bal met de wreef. Grande Sarda probeert naar een medespeler te passen. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel. Căpăţână werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektrociepłownia Pewex - Herbapol Klęka SA 1:2

54e minuut.
Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallioniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Kallioniemi probeert naar een medespeler te passen. Peiremans rent richting de bal. Peiremans schiet op doel. Peixeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pączko met de inworp. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans passt de bal in één keer door. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektrociepłownia Pewex - Herbapol Klęka SA 2:2

57e minuut.
Tanner geeft een lange en hoge pass. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa probeert naar een medespeler te passen. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sergiejew komt het veld opgelopen. Della Valentina komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kallioniemi passt de bal in één keer door. Casarini probeert naar een medespeler te passen. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. Peixeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektrociepłownia Pewex - Herbapol Klęka SA 3:2

67e minuut.
Pączko rent richting de bal. Pączko speelt de bal door. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Stančević probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektrociepłownia Pewex - Herbapol Klęka SA 4:2

72e minuut.
Casarini rent richting de bal. Casarini passt de bal zonder na te denken. Stančević geeft een hoge lob. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Căpăţână probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasławski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hojnoš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cuellar springt en kopt de bal. Căpăţână kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casarini met een snelle inworp. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Grande Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande Sarda speelt de bal door. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elektrociepłownia Pewex - Herbapol Klęka SA 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektrociepłownia Pewex 51%, Herbapol Klęka SA 49%.
Elektrociepłownia Pewex - Herbapol Klęka SA 4:3