Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: Kris Team Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Kris Team Conquistadors
od Janka Tactiek 4222
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
29 gemiddelde waardering 49.3
weak Schieten formidable
poor Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Valle kopt de bal weg. Płacheta rent richting de bal. Płacheta probeert naar een medespeler te passen. Allen rent richting de bal. Allen schiet op doel. Fierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Bătrânu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tiits komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Płacheta rent richting de bal. Płacheta geeft een lange en hoge pass. Rodrigo heeft problemen om de bal te vangen. Allen is nu in balbezit. Allen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Conquistadors 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Valle de bal. Valle geeft een hoge lob. Urunich geeft de bal voor. Zano speelt de bal door. Daar is Płacheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rodrigo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urunich met de inworp. Zano is nu in balbezit. Zano geeft de bal voor. Fierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Conquistadors 0:2

22e minuut.
Zano speelt de bal door. Urunich bereikt de bal nog maar net als eerste. Urunich passt de bal zonder na te denken. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pidžula kopt de bal weg. Altınyol probeert de bal aan de voet te houden. Zano met een sublieme pass. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Płacheta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Conquistadors 0:3

28e minuut.
Zano rent richting de bal. Zano passt de bal zonder na te denken. Kosynier rent richting de bal. Płacheta onderschept slim de pass. Płacheta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een lange en hoge pass. Płacheta speelt de bal door. Allen is nu in balbezit. Allen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sędłak probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Sanz is nu in balbezit. Valle is nu in balbezit. Valle geeft de bal voor. Allen maakt een snoekduik en kopt de bal. Fierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 74%, Conquistadors 26%.
Kris Team - Conquistadors 0:3

47e minuut.
Fernández Sanz probeert naar een medespeler te passen. Urunich rent richting de bal. Urunich geeft een lange en hoge pass. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sędłak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valle de bal. Valle geeft een lange en hoge pass. Allen is nu in balbezit. Allen haalt uit met een fantastische trap. Fierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Conquistadors 0:4

56e minuut.
Świrski onderschept slim de pass. Świrski passt de bal in één keer door. Urunich rent richting de bal. Urunich geeft de bal voor. Rahmen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Conquistadors 0:5

59e minuut.
Panine kopt de bal weg. Inworp. Rahmen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pidžula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidžula geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Urunich geeft de bal voor. Klungelig pakt Barandiarán de bal. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Conquistadors 0:6

67e minuut.
Fernández Sanz onderschept slim de pass. Zano rent richting de bal. Zano speelt de bal door. Urunich heeft problemen om de bal te vangen. Urunich geeft de bal voor. Fierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Labuda geeft een hoge lob. Płacheta kopt de bal weg. Allen rent richting de bal. Allen draait met de bal, schiet en ... Fierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Conquistadors 0:7

79e minuut.
Valle probeert naar een medespeler te passen. Płacheta is nu in balbezit. Kosynier is nu in balbezit. Płacheta onderschept slim de pass. Płacheta schiet op doel. Fierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Fernández Sanz verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Sanz geeft de bal voor. Allen is nu in balbezit. Allen haalt uit met een fantastische trap. Fierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Kosynier geeft een hoge lob. Fernández Sanz kopt de bal weg. Sędłak heeft problemen om de bal te vangen. Allen rent richting de bal. Allen schiet op doel. Fierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Zano passt de bal met de wreef. Valle is nu in balbezit. Rahmen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rahmen krijgt een gele kaart. Valle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płacheta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Urunich met de inworp. Zano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rahmen de bal. Płacheta rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 75%, Conquistadors 25%.
Kris Team - Conquistadors 0:7