Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SPORT WIELUŃ Zgierskie Diabły
4-4-2 Tactiek Autobus
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 48
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Rżeński trapt de bal weg van het doel. González kopt de bal weg. Luśnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Luśnia geeft de bal voor. Rosłoń springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Luśnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Luśnia speelt de bal door. Spurna is nu in balbezit. Rosłoń onderschept slim de pass. Rosłoń draait met de bal, schiet en ... Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Luśnia probeert naar een medespeler te passen. Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hacker krijgt een gele kaart. Rosłoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pecina met een snel genomen vrije trap. Rosłoń springt en kopt de bal. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Zgierskie Diabły 1:0

14e minuut.
Paras geeft een hoge lob. Taulats probeert de bal aan de voet te houden. Śmiglewski rent richting de bal. Luśnia verovert de bal door een tackle van achteren. Luśnia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Żygowski probeert naar een medespeler te passen. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats geeft een hoge lob. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Onório onderschept slim de pass. Onório met een sublieme pass. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rosłoń draait met de bal, schiet en ... Parra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 40%, Zgierskie Diabły 60%.
KS SPORT WIELUŃ - Zgierskie Diabły 1:0

46e minuut.
Alboino komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Sypniewski geeft een hoge lob. Inworp. Trębicki met een snelle inworp. Taulats rent richting de bal. Taulats geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Szynalewski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Rochacki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zyguła verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Trębicki met een snelle inworp. Taulats controleert de bal met de borst. Taulats geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Śmiglewski geeft de bal voor. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła geeft een lange en hoge pass. Alboino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alboino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 54%, Zgierskie Diabły 46%.
KS SPORT WIELUŃ - Zgierskie Diabły 1:0