Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zgierskie Diabły KS SPORT WIELUŃ
Autobus Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 49.1
very good Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Korzonek rent richting de bal. Korzonek passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Escrivà de bal onder controle te krijgen. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Korzonek speelt de bal door. Alboino is nu in balbezit. Alboino passt de bal zonder na te denken. Daar is Rosłoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosłoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Taulats is nu in balbezit. Taulats passt de bal met de wreef. Rosłoń rent richting de bal. Rosłoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierskie Diabły - KS SPORT WIELUŃ 0:1

17e minuut.
Paras heeft problemen om de bal te vangen. Reisinger is nu in balbezit. Paras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reisinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Śmiglewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski geeft een lange en hoge pass. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierskie Diabły - KS SPORT WIELUŃ 0:2

33e minuut.
Escrivà geeft een lange en hoge pass. Inworp. Posanow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cugowski rent richting de bal. Cugowski geeft een hoge lob. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alboino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierskie Diabły - KS SPORT WIELUŃ 0:3

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korzonek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pecina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alboino is nu in balbezit. Alboino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cugowski passt de bal zonder na te denken. Korzonek met een sublieme pass. Pecina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecina geeft een hoge lob. Fiore kopt de bal weg. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierskie Diabły 56%, KS SPORT WIELUŃ 44%.
Zgierskie Diabły - KS SPORT WIELUŃ 0:3

46e minuut.
Szynalewski komt het veld opgelopen. Kądzior komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rosłoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rosłoń passt de bal zonder na te denken. Daar is Alboino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alboino schiet op doel. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kądzior verovert de bal door een tackle van achteren. Kądzior speelt de bal door. Trębicki rent richting de bal. Trębicki schiet op doel. Rżeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kądzior geeft een lange en hoge pass. Śmiglewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Trębicki de bal. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Rochacki komt het veld opgelopen. Trębicki met de inworp. Taulats rent richting de bal. Taulats geeft een hoge lob. Reisinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski passt de bal in één keer door. Alboino is nu in balbezit. Alboino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierskie Diabły - KS SPORT WIELUŃ 0:4

69e minuut.
Trębicki heeft problemen om de bal te vangen. Trębicki geeft een lange en hoge pass. Paras rent richting de bal. Reisinger onderschept slim de pass. Reisinger draait met de bal, schiet en ... Rżeński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kądzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger verovert de bal door een tackle van achteren. Onório legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reisinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śmiglewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Sypniewski is nu in balbezit. Śmiglewski onderschept slim de pass. Śmiglewski probeert naar een medespeler te passen. Reisinger heeft problemen om de bal te vangen. Reisinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jurgielewicz komt het veld opgelopen. Kościuszko komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rżeński trapt de bal weg. Zuluaga met een sublieme pass. Kądzior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reisinger rent richting de bal. Reisinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Korzonek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alboino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alboino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierskie Diabły 37%, KS SPORT WIELUŃ 63%.
Zgierskie Diabły - KS SPORT WIELUŃ 0:4