Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stawiszyn Herbapol Klęka SA
Viking Tactiek #Nemedio_SC
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Bapela rent richting de bal. Bapela passt de bal met de wreef. Farvacques rent richting de bal. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. Peixeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vento geeft een lange en hoge pass. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda rent richting de bal. Grenda draait met de bal, schiet en ... Peixeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stančević passt de bal in één keer door. Saarivesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarivesi passt de bal zonder na te denken. Harasiuk is nu in balbezit. Harasiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vento passt de bal zonder na te denken. Bapela is nu in balbezit. Bapela passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Meiring de bal. Meiring schiet op doel. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 48%, Herbapol Klęka SA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Stawiszyn - Herbapol Klęka SA 0:0

48e minuut.
Podraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Podraza geeft een hoge lob. Meiring rent richting de bal. Meiring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Herbapol Klęka SA 1:0

52e minuut.
Gorzejewski probeert naar een medespeler te passen. Grenda met een sublieme pass. Busico rent richting de bal. Busico geeft een hoge lob. Meiring maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Handoyo geeft een hoge lob. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Meiring de bal. Meiring schiet op doel. Peixeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Herbapol Klęka SA 2:0

62e minuut.
Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grenda de bal. Grenda geeft een lange en hoge pass. Meiring maakt een snoekduik en kopt de bal. Peixeiro bokst de bal weg.

66e minuut.
Peixeiro met een sublieme pass. Grenda is nu in balbezit. Grenda passt de bal zonder na te denken. Busico is nu in balbezit. Busico draait met de bal, schiet en ... Peixeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Herbapol Klęka SA 3:0

67e minuut.
Cuellar komt het veld opgelopen. Sergiejew komt het veld opgelopen. Della Valentina komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Saarivesi rent richting de bal. Saarivesi passt de bal zonder na te denken. Hojnoš speelt de bal door. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Saramago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hojnoš passt de bal met de wreef. Saarivesi is nu in balbezit. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Świątek probeert de bal aan de voet te houden. Saramago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Herbapol Klęka SA 3:1

77e minuut.
Zeigbo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Della Valentina onderschept slim de pass. Gorzejewski rent richting de bal. Della Valentina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gorzejewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorzejewski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klonowski rent richting de bal. Handoyo onderschept slim de pass. Cuellar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. Saramago maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Herbapol Klęka SA 3:2

89e minuut.
Świątek geeft een lange en hoge pass. Bapela heeft problemen om de bal te vangen. Grande Sarda maakt een afschuwelijke overtreding. Grande Sarda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 39%, Herbapol Klęka SA 61%.
KS Stawiszyn - Herbapol Klęka SA 3:2