Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herbapol Klęka SA Kormoran Ostróda
#Nemedio_SC Tactiek KO 2.1
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 63.9
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Perier de bal onder controle te krijgen. Mare kopt de bal weg. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje draait met de bal, schiet en ... Peixeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 0:1

10e minuut.
Perier is nu in balbezit. Perier passt de bal met de wreef. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare geeft een hoge lob. Ghilardi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito geeft de bal voor. Toje is nu in balbezit. Toje haalt uit met een fantastische trap. Peixeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 0:2

15e minuut.
Blondin met een sublieme pass. Daar is Piasecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi geeft een lange en hoge pass. Della Valentina heeft problemen om de bal te vangen. Peixeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hojnoš is nu in balbezit. Hojnoš geeft een hoge lob. Bondăreţ met een sublieme pass. Grande Sarda geeft de bal voor. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bondăreţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mehta passt de bal in één keer door. Mare rent richting de bal. Mare met een sublieme pass. Toje is nu in balbezit. Toje schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klonowski kopt de bal weg. Pasławski rent richting de bal. Pasławski probeert naar een medespeler te passen. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. Bondăreţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fadarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadarko geeft de bal voor. Daar is Della Valentina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toje rent richting de bal. Toje haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Piasecki geeft een hoge lob. Sitniewski kopt de bal weg. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje draait met de bal, schiet en ... Peixeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 0:3

23e minuut.
Pasławski passt de bal met de wreef. Cuellar rent richting de bal. Met opzet legt Mehta zijn tegenspeler op de grond. Cuellar raakt geblesseerd tijdens het duel. Klonowski komt bij de bal en schiet. Bondăreţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Segura kopt de bal weg. Della Valentina heeft problemen om de bal te vangen. Perier geeft een hoge lob. Ghilardi rent richting de bal. Ghilardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klonowski passt de bal in één keer door. Zeigbo is nu in balbezit. Zeigbo probeert naar een medespeler te passen. Cuellar rent richting de bal. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Grande Sarda rent richting de bal. Toje begaat een overtreding. Grande Sarda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuzileiro met een snel genomen vrije trap. Pasławski kopt de bal weg. Cuellar rent richting de bal. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. Bondăreţ bokst de bal weg.

37e minuut.
Blondin is nu in balbezit. Blondin probeert naar een medespeler te passen. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi haalt uit met een fantastische trap. Peixeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 0:4

39e minuut.
Perier probeert naar een medespeler te passen. Mare is nu in balbezit. Mare geeft een hoge lob. Ghilardi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 0:5

45e minuut.
Perier probeert naar een medespeler te passen. Blondin rent richting de bal. Blondin geeft de bal voor. Toje maakt een snoekduik en kopt de bal. Peixeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 63%, Kormoran Ostróda 37%.
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 0:6

47e minuut.
Fadarko probeert naar een medespeler te passen. Mare speelt de bal door. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 0:7

52e minuut.
Della Valentina is nu in balbezit. Mehta verovert de bal door een tackle van achteren. Mehta passt de bal met de wreef. Ghilardi rent richting de bal. Ghilardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Kaćanski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klonowski passt de bal zonder na te denken. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar onderschept slim de pass. Cuellar draait met de bal, schiet en ... Bondăreţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 1:7

59e minuut.
Blondin rent richting de bal. Blondin probeert naar een medespeler te passen. Ghilardi is nu in balbezit. Ghilardi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 1:8

60e minuut.
Saarivesi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Pasławski de bal. Fadarko rent richting de bal. Fadarko geeft een hoge lob. Blondin rent richting de bal. Blondin geeft de bal voor. Peixeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mehta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehta passt de bal in één keer door. Blondin met een sublieme pass. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Peixeiro trapt de bal weg. Klonowski kopt de bal weg. Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Toje rent richting de bal. Toje geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piasecki de bal. Ghilardi rent richting de bal. Ghilardi haalt uit met een fantastische trap. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 1:9

78e minuut.
Mehta is nu in balbezit. Ghilardi is nu in balbezit. Mehta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi rent richting de bal. Ghilardi draait met de bal, schiet en ... Peixeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ghilardi geeft een lange en hoge pass. Toje is nu in balbezit. Toje geeft een hoge lob. Ghilardi rent richting de bal. Ghilardi draait met de bal, schiet en ... Paal! Inworp. Harasiuk komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Kloss komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blondin met een snelle inworp. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi geeft de bal voor. Toje krijgt zijn hoofd ertegen. Peixeiro bokst de bal weg. Peixeiro speelt de bal door. Grande Sarda kopt de bal weg. Zeigbo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 56%, Kormoran Ostróda 44%.
Herbapol Klęka SA - Kormoran Ostróda 1:9