Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontrabasy Lublin Inter Chełmno
5212of Tactiek 442
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 53.8
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vukša passt de bal met de wreef. Alpha is nu in balbezit. Luvarà onderschept slim de pass. Duñabeitia verovert de bal door een tackle van achteren. Duñabeitia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sanchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Folea verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bondăreţ krijgt zijn hoofd ertegen. Cambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Vukša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukša met een sublieme pass. Pinky probeert naar een medespeler te passen. Alpha rent richting de bal. Alpha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Moosner probeert naar een medespeler te passen. Rosário rent richting de bal. Rosário passt de bal in één keer door. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Luvarà geeft een hoge lob. Bondăreţ is nu in balbezit. Moosner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moosner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Alpha kopt de bal weg. Klungelig pakt Duñabeitia de bal. Píccolo speelt de bal door. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ schiet op doel. Cambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Korda is nu in balbezit. Korda passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Cambo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tymrowski speelt de bal door. Rosário rent richting de bal. Rosário passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Cambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Seijas rent richting de bal. Seijas probeert naar een medespeler te passen. Píccolo met een sublieme pass. Solti heeft problemen om de bal te vangen. Solti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Píccolo passt de bal in één keer door. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Píccolo is nu in balbezit. Píccolo geeft de bal voor. Sanchez kopt de bal weg. Folea heeft problemen om de bal te vangen. Vukša geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alpha is nu in balbezit. Alpha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - Inter Chełmno 0:1

44e minuut.
Rosário passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kontrabasy Lublin - Inter Chełmno 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabasy Lublin 41%, Inter Chełmno 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kontrabasy Lublin - Inter Chełmno 1:1

46e minuut.
Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea passt de bal in één keer door. Solti probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ schiet op doel. Cambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Delap speelt de bal door. Klungelig pakt Rosário de bal. Rosário speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Cambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ schiet op doel. Cambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Luvarà geeft een lange en hoge pass. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Cambo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sanchez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - Inter Chełmno 2:1

57e minuut.
Kapuvári is nu in balbezit. Rosário geeft een hoge lob. Kapuvári probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Cambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Redes onderschept slim de pass. Folea verovert de bal door een tackle van achteren. Píccolo verovert de bal door een tackle van achteren. Píccolo geeft een hoge lob. Bondăreţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Cambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solti heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Korda probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Solti rent richting de bal. Solti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Vukša is nu in balbezit. Vukša passt de bal zonder na te denken. Bovisa rent richting de bal. Duñabeitia onderschept slim de pass. Duñabeitia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Solti rent richting de bal. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti met een sublieme pass. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korda raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosário met een snel genomen vrije trap. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - Inter Chełmno 3:1

90e minuut.
Solti verovert de bal door een tackle van achteren. Solti met een sublieme pass. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - Inter Chełmno 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabasy Lublin 34%, Inter Chełmno 66%.
Kontrabasy Lublin - Inter Chełmno 4:1