Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: Kris Team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3097
Kris Team Zgierskie Diabły
od Janka Tactiek Plan C
37% Balbezit 63%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Kuterba passt de bal zonder na te denken. Wanatowski is nu in balbezit. Spurna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wanatowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wanatowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trębicki probeert naar een medespeler te passen. Zuluaga rent richting de bal. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Zgierskie Diabły 0:1

11e minuut.
Altınyol is nu in balbezit. Altınyol geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Avila de bal onder controle te krijgen. Kotkiewicz rent richting de bal. Kotkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Trębicki heeft problemen om de bal te vangen. Trębicki passt de bal zonder na te denken. Fiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger onderschept slim de pass. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kuterba verovert de bal door een tackle van achteren. Kuterba probeert naar een medespeler te passen. Kotkiewicz is nu in balbezit. Kotkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kris Team - Zgierskie Diabły 1:1

27e minuut.
Sędłak geeft de bal voor. Kotkiewicz is nu in balbezit. Kotkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kuterba rent richting de bal. Kuterba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Altınyol met een snelle inworp. Kuterba probeert de bal met de borst te controleren. Kuterba geeft de bal voor. Kotkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trębicki rent richting de bal. Trębicki met een sublieme pass. Reisinger rent richting de bal. Reisinger draait met de bal, schiet en ... Moore werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hacker is nu in balbezit. Hacker geeft een lange en hoge pass. Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki geeft een hoge lob. Reisinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kosynier onderschept slim de pass. Kosynier met een sublieme pass. Zuluaga is nu in balbezit. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Zgierskie Diabły 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 61%, Zgierskie Diabły 39%.
Kris Team - Zgierskie Diabły 1:2

48e minuut.
Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski speelt de bal door. Daar is Trębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trębicki speelt de bal door. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rahmen is nu in balbezit. Fiore geeft een lange en hoge pass. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fiocchi rent richting de bal. Hacker onderschept slim de pass. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger heeft problemen om de bal te vangen. Reisinger draait met de bal, schiet en ... Moore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sędłak heeft problemen om de bal te vangen. Taulats is nu in balbezit. Taulats schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hacker is nu in balbezit. Hacker geeft de bal voor. Moore werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Zgierskie Diabły 1:3

78e minuut.
Taulats heeft problemen om de bal te vangen. Pidžula is nu in balbezit. Pidžula passt de bal in één keer door. Altınyol rent richting de bal. Altınyol geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo rent richting de bal. Trębicki onderschept slim de pass. Daar is Trębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trębicki geeft een hoge lob. Moore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kmet kopt de bal weg. Trębicki is nu in balbezit. Trębicki met een sublieme pass. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger geeft de bal voor. Moore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 67%, Zgierskie Diabły 33%.
Kris Team - Zgierskie Diabły 1:3