Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontrabasy Lublin Elektrociepłownia Pewex
5212of Tactiek Do przodu
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Troester passt de bal met de wreef. Pączko is nu in balbezit. Pączko probeert naar een medespeler te passen. Peiremans rent richting de bal. Peiremans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bovisa rent richting de bal. Bovisa passt de bal in één keer door. Solti rent richting de bal. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - Elektrociepłownia Pewex 1:0

24e minuut.
Tanner is nu in balbezit. Bovisa onderschept slim de pass. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kontrabasy Lublin - Elektrociepłownia Pewex 1:1

27e minuut.
Uglješa rent richting de bal. Uglješa passt de bal zonder na te denken. Kallioniemi speelt de bal door. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tymrowski niet meer kan verder spelen. Redon komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Troester passt de bal in één keer door. Pączko heeft problemen om de bal te vangen. Pączko passt de bal met de wreef. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Redon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabasy Lublin 62%, Elektrociepłownia Pewex 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kontrabasy Lublin - Elektrociepłownia Pewex 1:1

46e minuut.
Kallioniemi rent richting de bal. Kallioniemi geeft een lange en hoge pass. Uglješa kopt de bal weg. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Redon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Uglješa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăt begaat een overtreding. Uglješa raakt geblesseerd tijdens het duel. Jabůrek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tanner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Troester verovert de bal door een tackle van achteren. Troester probeert naar een medespeler te passen. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Redon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - Elektrociepłownia Pewex 1:2

59e minuut.
Seijas kopt de bal weg. Kallioniemi speelt de bal door. Agăt verovert de bal door een tackle van achteren. Uglješa rent richting de bal. Uglješa draait met de bal, schiet en ... Redon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea geeft een hoge lob. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Luvarà kopt de bal weg. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário verovert de bal door een tackle van achteren. Rosário geeft de bal voor. Bondăreţ kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Casarini komt het veld opgelopen. Lozza komt het veld opgelopen. Troester met de inworp. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans geeft de bal voor. Tanner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - Elektrociepłownia Pewex 1:3

77e minuut.
Nimo rent richting de bal. Solti verovert de bal door een tackle van achteren. Solti speelt de bal door. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lozza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tanner de bal. Tanner passt de bal met de wreef. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banovas komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atanasov. Bondăreţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosário zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bondăreţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Căpăţână met een sublieme pass. Bovisa kopt de bal weg. Korda probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabasy Lublin 52%, Elektrociepłownia Pewex 48%.
Kontrabasy Lublin - Elektrociepłownia Pewex 1:3