Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: Allianz Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25028
KS Stawiszyn Conquistadors
Viking Tactiek 4222
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten excellent
formidable Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Klungelig pakt Grenda de bal. Grenda met een sublieme pass. Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico geeft een lange en hoge pass. Meiring is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Raican tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raican krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Świrski kopt de bal weg. Fernández Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda onderschept slim de pass. Grenda geeft de bal voor. Meiring krijgt zijn hoofd ertegen. Thái kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bapela rent richting de bal. Bapela geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernández Sanz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meiring is nu in balbezit. Meiring haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Panine geeft de bal voor. Handoyo kopt de bal weg. Raican heeft problemen om de bal te vangen. Allen is nu in balbezit. Allen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bapela is nu in balbezit. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bapela begaat een overtreding. Labuda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Busico rent richting de bal. Busico passt de bal met de wreef. Grenda speelt de bal door. Farvacques rent richting de bal. Farvacques schiet op doel. Thái bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Vento verovert de bal door een tackle van achteren. Vento geeft een lange en hoge pass. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques verovert de bal door een tackle van achteren. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. Thái bokst de bal weg. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring geeft een lange en hoge pass. Grenda is nu in balbezit. Grenda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Raican met een sublieme pass. Fernández Sanz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raican kopt de bal weg. Świątek heeft problemen om de bal te vangen. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bapela met de inworp. Fernández Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek speelt de bal door. Meiring is nu in balbezit. Meiring haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Grenda met een sublieme pass. Busico is nu in balbezit. Busico passt de bal in één keer door. Farvacques rent richting de bal. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grenda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vento geeft de bal voor. Labuda is nu in balbezit. Bapela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bapela is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 34%, Conquistadors 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Stawiszyn - Conquistadors 0:0

51e minuut.
Busico rent richting de bal. Busico met een sublieme pass. Grenda met een sublieme pass. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques schiet op doel. Paal! Thái probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Conquistadors 1:0

54e minuut.
Grenda met een sublieme pass. Busico is nu in balbezit. Busico geeft een hoge lob. Meiring krijgt zijn hoofd ertegen. Thái maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Conquistadors 2:0

76e minuut.
Lonardo geeft een hoge lob. Grenda met een sublieme pass. Busico is nu in balbezit. Busico passt de bal in één keer door. Meiring is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Conquistadors 3:0

81e minuut.
Fernández Sanz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magnone de bal. Magnone speelt de bal door. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta draait met de bal, schiet en ... Saramago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Grenda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Busico de bal. Busico probeert naar een medespeler te passen. Meiring rent richting de bal. Meiring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 45%, Conquistadors 55%.
KS Stawiszyn - Conquistadors 3:0