Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zgierskie Diabły Inter Chełmno
Autobus Tactiek 442
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen solid


5e minuut.
Taulats rent richting de bal. Delap schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taulats is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śmiglewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reisinger springt en kopt de bal. Cambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Kapuvári speelt de bal door. Alpha bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski met een sublieme pass. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Frederik is nu in balbezit. Frederik passt de bal in één keer door. Soler is nu in balbezit. Soler geeft de bal voor. Alpha krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Delap kopt de bal weg. Pinky heeft problemen om de bal te vangen. Taulats speelt de bal door. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. Cambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Pinky met een sublieme pass. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea met een sublieme pass. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Duñabeitia passt de bal in één keer door. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári met een sublieme pass. Klungelig pakt Alpha de bal. Alpha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Kapuvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapuvári passt de bal met de wreef. Soler speelt de bal door. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger draait met de bal, schiet en ... Cambo bokst de bal weg.

40e minuut.
Frederik rent richting de bal. Frederik geeft een hoge lob. Escrivà kopt de bal weg. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Alpha passt de bal in één keer door. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Avila de bal onder controle te krijgen. Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierskie Diabły 55%, Inter Chełmno 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zgierskie Diabły - Inter Chełmno 0:0

46e minuut.
Kapuvári speelt de bal door. Escrivà rent richting de bal. Alpha onderschept slim de pass. Alpha draait met de bal, schiet en ... Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierskie Diabły - Inter Chełmno 0:1

55e minuut.
Kapuvári geeft de bal voor. Daar is Kmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duñabeitia onderschept slim de pass. Duñabeitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierskie Diabły - Inter Chełmno 0:2

59e minuut.
Trębicki passt de bal zonder na te denken. Taulats is nu in balbezit. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats onderschept slim de pass. Taulats draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alpha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpha passt de bal in één keer door. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap. Kmet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parra met een sublieme pass. Taulats kopt de bal weg. Namunkura heeft problemen om de bal te vangen. Reisinger rent richting de bal. Reisinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Soler passt de bal zonder na te denken. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delap. Delap krijgt een gele kaart. Taulats wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Taulats kan niet meer verder spelen. Szatkowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Trębicki speelt de bal door. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski geeft een lange en hoge pass. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. Cambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pinky heeft problemen om de bal te vangen. Hacker is nu in balbezit. Hacker passt de bal met de wreef. Szatkowski rent richting de bal. Szatkowski haalt uit met een fantastische trap. Cambo bokst de bal weg.

86e minuut.
Pinky probeert naar een medespeler te passen. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia passt de bal in één keer door. Alpha is nu in balbezit. Alpha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierskie Diabły 44%, Inter Chełmno 56%.
Zgierskie Diabły - Inter Chełmno 0:2