Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Chełmno Zgierskie Diabły
442 Tactiek Autobus
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reisinger de bal. Reisinger draait met de bal, schiet en ... Moosner probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Trębicki geeft een hoge lob. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reisinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śmiglewski neemt de penalty, wat een uithaal! Cambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kapuvári met een sublieme pass. Ławnicak rent richting de bal. Ławnicak passt de bal zonder na te denken. Alpha is nu in balbezit. Alpha schiet op doel. Parra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Chełmno - Zgierskie Diabły 1:0

8e minuut.
Śmiglewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taulats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taulats geeft een lange en hoge pass. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Taulats kopt de bal weg. Trębicki met een sublieme pass. Escrivà is nu in balbezit. Ławnicak verovert de bal door een tackle van achteren. Ławnicak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alpha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trębicki speelt de bal door. Pinky speelt de bal door. Kapuvári rent richting de bal. Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Parra bokst de bal weg.

22e minuut.
Frederik bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederik speelt de bal door. Soler is nu in balbezit. Trębicki onderschept slim de pass. Trębicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Frederik heeft problemen om de bal te vangen. Frederik speelt de bal door. Pinky speelt de bal door. Alpha is nu in balbezit. Alpha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zuluaga passt de bal met de wreef. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski geeft een lange en hoge pass. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. Cambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Chełmno 56%, Zgierskie Diabły 44%.
Inter Chełmno - Zgierskie Diabły 1:0

46e minuut.
Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats is nu in balbezit. Taulats geeft een lange en hoge pass. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Frederik verovert de bal door een tackle van achteren. Frederik geeft een hoge lob. Kmet heeft problemen om de bal te vangen. Alpha is nu in balbezit. Alpha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Avila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Śmiglewski de bal. Trębicki is nu in balbezit. Kapuvári schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kapuvári krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Frederik kopt de bal weg. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga geeft een hoge lob. Pinky geeft een hoge lob. Alpha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościuszko komt het veld opgelopen. Jurgielewicz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Żygowski is nu in balbezit. Żygowski geeft een hoge lob. Moosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger onderschept slim de pass. Reisinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Chełmno 46%, Zgierskie Diabły 54%.
Inter Chełmno - Zgierskie Diabły 1:0