Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conquistadors Herbapol Klęka SA
4222 Tactiek #Nemedio_SC
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 51.9
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Zano probeert naar een medespeler te passen. Stančević rent richting de bal. Płacheta onderschept slim de pass. Płacheta draait met de bal, schiet en ... Peixeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Allen is nu in balbezit. Allen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 1:0

6e minuut.
Grande Sarda heeft problemen om de bal te vangen. Grande Sarda passt de bal met de wreef. Klonowski heeft problemen om de bal te vangen. Klonowski schiet op doel. Thái maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 1:1

7e minuut.
Labuda passt de bal zonder na te denken. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle probeert naar een medespeler te passen. Urunich bereikt de bal nog maar net als eerste. Urunich geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pasławski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lonardo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Płacheta kopt de bal weg. Allen rent richting de bal. Allen draait met de bal, schiet en ... Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Fuzileiro rent richting de bal. Urunich onderschept slim de pass. Urunich passt de bal met de wreef. Allen rent richting de bal. Allen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Grande Sarda kopt de bal weg. Daar is Hojnoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hojnoš geeft de bal voor. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Thái niet meer kan verder spelen. Bărzoi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Fernández Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande Sarda speelt de bal door. Klonowski speelt de bal door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel. Bărzoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sergiejew rent richting de bal. Valle onderschept slim de pass. Valle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Allen de bal. Allen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płacheta rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 2:1

32e minuut.
Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo passt de bal met de wreef. Daar is Fuzileiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allen is nu in balbezit. Allen haalt uit met een fantastische trap. Peixeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zano rent richting de bal. Zano speelt de bal door. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 3:1

42e minuut.
Grande Sarda met een sublieme pass. Zeigbo rent richting de bal. Zeigbo geeft een hoge lob. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Cuellar passt de bal zonder na te denken. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo passt de bal met de wreef. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conquistadors 54%, Herbapol Klęka SA 46%.
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 3:1

46e minuut.
Zeigbo passt de bal zonder na te denken. Grande Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande Sarda passt de bal zonder na te denken. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klonowski kopt de bal weg. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Świrski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cuellar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Klonowski wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Daar is Urunich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urunich probeert naar een medespeler te passen. Zano rent richting de bal. Zano geeft een hoge lob. Płacheta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda geeft een hoge lob. Zeigbo met een sublieme pass. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel. Bărzoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 3:2

55e minuut.
Doeltrap. Kaćanski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Allen passt de bal in één keer door. Sergiejew rent richting de bal. Płacheta onderschept slim de pass. Płacheta schiet op doel. Peixeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 4:2

60e minuut.
Grande Sarda geeft een hoge lob. Pasławski rent richting de bal. Labuda onderschept slim de pass. Klonowski rent richting de bal. Klonowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 4:3

65e minuut.
Płacheta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Piasecki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Allen is nu in balbezit. Kaćanski rent richting de bal. Allen verovert de bal door een tackle van achteren. Allen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 5:3

72e minuut.
Pasławski speelt de bal door. Bărzoi met een sublieme pass. Klonowski kopt de bal weg. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grande Sarda met een sublieme pass. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski passt de bal zonder na te denken. Cuellar heeft problemen om de bal te vangen. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Saarivesi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Valle speelt de bal door. Płacheta rent richting de bal. Stančević rent richting de bal. Płacheta verovert de bal door een tackle van achteren. Płacheta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Urunich bereikt de bal nog maar net als eerste. Urunich geeft een lange en hoge pass. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta geeft de bal voor. Allen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Inworp. Harasiuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conquistadors 56%, Herbapol Klęka SA 44%.
Conquistadors - Herbapol Klęka SA 5:3