Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontrabasy Lublin KS SPORT WIELUŃ
5212of Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 52.9
formidable Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prestipino. Bondăreţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosário zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bondăreţ kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Rżeński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Redes rent richting de bal. Píccolo met een sublieme pass. Solti rent richting de bal. Solti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Pecina speelt de bal door. González heeft problemen om de bal te vangen. González passt de bal in één keer door. Luśnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Luśnia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Posanow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korda is nu in balbezit. Pecina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pecina krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Paras onderschept slim de pass. Korda verovert de bal door een tackle van achteren. Korda draait met de bal, schiet en ... Rżeński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - KS SPORT WIELUŃ 1:0

14e minuut.
Bondăreţ geeft een hoge lob. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Píccolo speelt de bal door. Solti rent richting de bal. Solti haalt uit met een fantastische trap. Rżeński bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Posanow is nu in balbezit. Posanow geeft een hoge lob. Bovisa controleert de bal met de borst. Rosłoń rent richting de bal. Rosłoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Luśnia heeft problemen om de bal te vangen. Luśnia passt de bal in één keer door. Posanow met een sublieme pass. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kontrabasy Lublin - KS SPORT WIELUŃ 1:1

26e minuut.
Rosário passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bondăreţ de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paras. Paras krijgt een gele kaart. Bondăreţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosário zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Solti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solti draait met de bal, schiet en ... Rżeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Onório kopt de bal weg. Pecina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecina passt de bal in één keer door. Luśnia heeft problemen om de bal te vangen. Luśnia draait met de bal, schiet en ... Tymrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Píccolo heeft problemen om de bal te vangen. Rosłoń is nu in balbezit. Pecina is nu in balbezit. Rosłoń rent richting de bal. Rosłoń haalt uit met een fantastische trap. Tymrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabasy Lublin 56%, KS SPORT WIELUŃ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kontrabasy Lublin - KS SPORT WIELUŃ 1:1

51e minuut.
Pecina is nu in balbezit. Pecina geeft de bal voor. Agăt rent richting de bal. Luśnia onderschept slim de pass. Luśnia draait met de bal, schiet en ... Tymrowski bokst de bal weg.

53e minuut.
Sypniewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kądzior komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Píccolo kopt de bal weg. Korda rent richting de bal. Korda passt de bal met de wreef. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rosário heeft problemen om de bal te vangen. Luśnia rent richting de bal. Luśnia passt de bal met de wreef. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tymrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alboino komt het veld opgelopen.

75e minuut.
González met een snelle inworp. Alboino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alboino geeft de bal voor. Redes is nu in balbezit. Rosłoń onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ is nu in balbezit. Zyguła maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zyguła naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Bondăreţ kopt de bal weg. González geeft een lange en hoge pass. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap. Rżeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - KS SPORT WIELUŃ 2:1

89e minuut.
Rosłoń is nu in balbezit. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Bovisa geeft de bal voor. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabasy Lublin 43%, KS SPORT WIELUŃ 57%.
Kontrabasy Lublin - KS SPORT WIELUŃ 2:1