Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conquistadors Inter Chełmno
4222 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 53.4
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Valle speelt de bal door. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta passt de bal met de wreef. Sarci is nu in balbezit. Sarci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Magnone probeert naar een medespeler te passen. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta passt de bal in één keer door. Daar is Sarci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sanchez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magnone met de inworp. Daar is Urunich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urunich geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Urunich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zano geeft een hoge lob. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta draait met de bal, schiet en ... Cambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kapuvári rent richting de bal. Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapuvári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soler met een snel genomen vrije trap. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap. Bărzoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Inter Chełmno 0:1

16e minuut.
Bărzoi met een harde bal richting middenveld. Pinky kopt de bal weg. Klungelig pakt Lonardo de bal. Alpha rent richting de bal. Alpha schiet op doel. Bărzoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Frederik is nu in balbezit. Urunich verovert de bal door een tackle van achteren. Urunich probeert naar een medespeler te passen. Sarci rent richting de bal. Sarci draait met de bal, schiet en ... Cambo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kapuvári speelt de bal door. Alpha rent richting de bal. Alpha passt de bal met de wreef. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Namunkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta onderschept slim de pass. Sanchez geeft de bal voor. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Conquistadors - Inter Chełmno 1:1

29e minuut.
Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo met een sublieme pass. Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alpha de bal. Alpha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Urunich met de inworp. Zano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zano passt de bal zonder na te denken. Sarci rent richting de bal. Sarci draait met de bal, schiet en ... Cambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een lange en hoge pass. Alpha is nu in balbezit. Alpha schiet op doel. Bărzoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Inter Chełmno 1:2

44e minuut.
Daar is Płacheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle met een sublieme pass. Sarci rent richting de bal. Sarci draait met de bal, schiet en ... Cambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Conquistadors - Inter Chełmno 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conquistadors 49%, Inter Chełmno 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Conquistadors - Inter Chełmno 2:2

48e minuut.
Zano kopt de bal weg. Daar is Namunkura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płacheta rent richting de bal. Płacheta schiet op doel. Cambo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Inter Chełmno 3:2

53e minuut.
Płacheta kopt de bal weg. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sarci krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pinky probeert naar een medespeler te passen. Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári passt de bal in één keer door. Alpha rent richting de bal. Alpha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Alpha bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski is nu in balbezit. Pinky verovert de bal door een tackle van achteren. Pinky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Frederik rent richting de bal. Frederik passt de bal zonder na te denken. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ... Bărzoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Conquistadors - Inter Chełmno 3:3

69e minuut.
Valle met de inworp. Płacheta controleert de bal met de borst. Sanchez is nu in balbezit. Płacheta onderschept slim de pass. Płacheta haalt uit met een fantastische trap. Cambo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Świrski speelt de bal door. Bătrânu geeft de bal voor. Sarci rent richting de bal. Sarci draait met de bal, schiet en ... Cambo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Inter Chełmno 4:3

72e minuut.
Magnone speelt de bal door. Płacheta speelt de bal door. Namunkura probeert de bal aan de voet te houden. Sarci is nu in balbezit. Sarci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Soler probeert naar een medespeler te passen. Frederik heeft problemen om de bal te vangen. Frederik geeft de bal voor. Labuda probeert de bal aan de voet te houden. Duñabeitia rent richting de bal. Bărzoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Conquistadors - Inter Chełmno 4:4

81e minuut.
Valle speelt de bal door. Urunich heeft problemen om de bal te vangen. Urunich passt de bal met de wreef. Sarci is nu in balbezit. Sarci schiet op doel. Cambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sarci is nu in balbezit. Sarci passt de bal met de wreef. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - Inter Chełmno 5:4

84e minuut.
Magnone speelt de bal door. Urunich rent richting de bal. Urunich passt de bal zonder na te denken. Daar is Sarci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conquistadors 43%, Inter Chełmno 57%.
Conquistadors - Inter Chełmno 5:4