Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Bohun Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28500
Bohun GallardoTeam
Jazda Tactiek 433new
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 54.4
excellent Schieten outstanding
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Mukku passt de bal in één keer door. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo geeft de bal voor. Tiber is nu in balbezit. Tiber draait met de bal, schiet en ... Obositu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Espejo passt de bal zonder na te denken. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hâncu. Özüdoğru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Espejo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo passt de bal zonder na te denken. Supac is nu in balbezit. Supac geeft de bal voor. Tiber maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - GallardoTeam 1:0

13e minuut.
Espejo onderschept slim de pass. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Wuñyelfe geeft een lange en hoge pass. Espejo rent richting de bal. Espejo geeft de bal voor. Obositu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Heteš rent richting de bal. Heteš passt de bal met de wreef. Supac bereikt de bal nog maar net als eerste. Supac geeft een lange en hoge pass. Tiber maakt een snoekduik en kopt de bal. Obositu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gaia rent richting de bal. Fernández Nieto speelt de bal door. Klungelig pakt Tashakkurov de bal. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mejia passt de bal zonder na te denken. Wuñyelfe is nu in balbezit. Wuñyelfe geeft een hoge lob. Özüdoğru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - GallardoTeam 2:0

24e minuut.
Fernández Nieto is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaia zal de hoekschop nemen. García López krijgt zijn hoofd ertegen. Telli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - GallardoTeam 2:1

39e minuut.
Heteš geeft een lange en hoge pass. Tiber probeert de bal met de borst te controleren. Braconnie met een sublieme pass. García López rent richting de bal. García López draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hâncu geeft een lange en hoge pass. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López passt de bal met de wreef. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 42%, GallardoTeam 58%.
Bohun - GallardoTeam 2:1

46e minuut.
Farison komt het veld opgelopen. Branco komt het veld opgelopen. Semperena komt het veld opgelopen. Terzakis komt het veld opgelopen. Sabancı komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Xəlilli is nu in balbezit. Xəlilli passt de bal zonder na te denken. Wuñyelfe rent richting de bal. Wuñyelfe geeft een lange en hoge pass. Özüdoğru springt en kopt de bal. Sabancı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sabancı probeert naar een medespeler te passen. Kristen rent richting de bal. Kristen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boyle de bal. Boyle geeft een lange en hoge pass. Telli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zanchini komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Terzakis onderschept slim de pass. Terzakis geeft de bal voor. Kristen verovert de bal door een tackle van achteren. Tashakkurov rent richting de bal. Tashakkurov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Xəlilli passt de bal zonder na te denken. Zanchini probeert naar een medespeler te passen. Wuñyelfe probeert naar een medespeler te passen. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Terzakis rent richting de bal. Terzakis geeft een lange en hoge pass. Tashakkurov is nu in balbezit. Tashakkurov draait met de bal, schiet en ... Telli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohun - GallardoTeam 2:2

68e minuut.
Semperena geeft een lange en hoge pass. Heteš probeert de bal aan de voet te houden. Kristen speelt de bal door. Klungelig pakt Telli de bal. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - GallardoTeam 2:3

70e minuut.
Tashakkurov passt de bal in één keer door. Farison rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kristen. Kristen krijgt een gele kaart. Farison is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Braconnie wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - GallardoTeam 2:4

81e minuut.
Supac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terzakis rent richting de bal. Heteš begaat een overtreding. Heteš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 44%, GallardoTeam 56%.
Bohun - GallardoTeam 2:4