Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice Motorek FC
nowa Tactiek laga
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 50.3
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Chojna geeft een lange en hoge pass. Brochard onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mondfahrt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Năstăsescu springt en kopt de bal. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Doeltrap. Previti trapt de bal weg. Chojna kopt de bal weg. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rajnič is nu in balbezit. Rajnič speelt de bal door. Fohlmann rent richting de bal. Chojna verovert de bal door een tackle van achteren. Chojna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajnič verovert de bal door een tackle van achteren. Rajnič passt de bal in één keer door. Chojna rent richting de bal. Chojna schiet op doel. De bal raakt de paal. Songin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Brochard onderschept slim de pass. Brochard geeft een hoge lob. Daar is Kosgei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Horwat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Młynarz rent richting de bal. Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ speelt de bal door. Gutteridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutteridge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 55%, Motorek FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Gliwice - Motorek FC 0:0

50e minuut.
Rajnič heeft problemen om de bal te vangen. Rajnič met een sublieme pass. Rypkamito speelt de bal door. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Songin bokst de bal weg.

61e minuut.
Chojna geeft een hoge lob. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Motorek FC 0:1

62e minuut.
Mondfahrt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ursuţ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puc. Puc krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mnich geeft de bal voor. Młynarz speelt de bal door. Mondfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondfahrt geeft een hoge lob. Năstăsescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Desailly de bal. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Fohlmann passt de bal in één keer door. Puc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Desailly de bal. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 51%, Motorek FC 49%.
CF Real Gliwice - Motorek FC 0:1