Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: MC CXTREME Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 4937
MC CXTREME KALATA BOYS
mlodo Tactiek rrr
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 47.8
redelijk Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Cuaresma geeft de bal voor. Daar is Pană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guga speelt de bal door. Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - KALATA BOYS 0:1

6e minuut.
Oskarsson heeft problemen om de bal te vangen. Stuhr is nu in balbezit. Stuhr passt de bal in één keer door. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vloet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cuaresma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuaresma passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vloet de bal. Vloet schiet op doel. Ring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - KALATA BOYS 0:2

17e minuut.
De Tommasi verovert de bal door een tackle van achteren. Sekwa rent richting de bal. Sekwa speelt de bal door. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jačiunskas onderschept slim de pass. Jačiunskas probeert naar een medespeler te passen. Camrković rent richting de bal. Camrković geeft een hoge lob. Oskarsson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pană passt de bal zonder na te denken. Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jačiunskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vloet raakt geblesseerd tijdens het duel. Oskarsson wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ring trapt de bal weg. Šaier controleert de bal met de borst. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Guga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camrković geeft een hoge lob. Oskarsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 55%, KALATA BOYS 45%.
MC CXTREME - KALATA BOYS 0:2

46e minuut.
Chełchowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Oskarsson passt de bal in één keer door. Vloet is nu in balbezit. Vloet passt de bal met de wreef. Pană is nu in balbezit. Pană draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - KALATA BOYS 0:3

49e minuut.
Ring speelt de bal door. Serekeš kopt de bal weg. Sulea is nu in balbezit. Sulea haalt uit met een fantastische trap. Moldenhauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa geeft een lange en hoge pass. Becali heeft problemen om de bal te vangen. Serekeš rent richting de bal. Serekeš schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Sulea de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vloet passt de bal met de wreef. Guga is nu in balbezit. Guga passt de bal in één keer door. Pană is nu in balbezit. Pană schiet op doel. Ring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Guga passt de bal met de wreef. Pană met een sublieme pass. Oskarsson rent richting de bal. Oskarsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jačiunskas de bal onder controle te krijgen. Ring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Šaier heeft problemen om de bal te vangen. Šaier passt de bal met de wreef. Cuaresma geeft een hoge lob. Oskarsson is nu in balbezit. Oskarsson draait met de bal, schiet en ... Ring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sekwa kopt de bal weg. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serekeš onderschept slim de pass. Serekeš draait met de bal, schiet en ... Moldenhauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - KALATA BOYS 1:3

84e minuut.
Pană probeert naar een medespeler te passen. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lekgetho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 57%, KALATA BOYS 43%.
MC CXTREME - KALATA BOYS 1:3