Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Bohun Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16266
Bohun Pelikany
Jazda Tactiek moja6
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Kristen is nu in balbezit. Kristen passt de bal zonder na te denken. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Telli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pelikany 0:1

9e minuut.
Wuñyelfe heeft problemen om de bal te vangen. Wuñyelfe speelt de bal door. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Grzesiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohun - Pelikany 1:1

12e minuut.
Gibert passt de bal in één keer door. Ferrin probeert naar een medespeler te passen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Becerra probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kneis met een snelle inworp. Ferrin rent richting de bal. Ferrin passt de bal in één keer door. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kneis probeert naar een medespeler te passen. Ilioara rent richting de bal. Ferrin met een sublieme pass. Daar is Cira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cira draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Özüdoğru passt de bal zonder na te denken. Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal in één keer door. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Grzesiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pelikany 2:1

24e minuut.
Espejo passt de bal zonder na te denken. Supac rent richting de bal. Supac passt de bal zonder na te denken. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber haalt uit met een fantastische trap. Grzesiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żołądek geeft een lange en hoge pass. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara schiet op doel. Telli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Heteš bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek onderschept slim de pass. Żołądek speelt de bal door. Cira rent richting de bal. Cira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Espejo de bal. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Tiber is nu in balbezit. Tiber draait met de bal, schiet en ... Grzesiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pelikany 3:1

40e minuut.
Kristen verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrin is nu in balbezit. Ferrin geeft een hoge lob. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 56%, Pelikany 44%.
Bohun - Pelikany 3:1

55e minuut.
Heteš onderschept slim de pass. Ferrin onderschept slim de pass. Ferrin passt de bal in één keer door. Duma rent richting de bal. Duma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Zanchini komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Wuñyelfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuñyelfe passt de bal in één keer door. Najbuk heeft problemen om de bal te vangen. Tiber rent richting de bal. Tiber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gibert met een sublieme pass. Daar is Kristen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pelikany 3:2

61e minuut.
Duma met een sublieme pass. Xəlilli is nu in balbezit. Xəlilli passt de bal in één keer door. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özüdoğru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pelikany 4:2

71e minuut.
Heteš rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibert. Heteš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xəlilli met een snel genomen vrije trap. Özüdoğru heeft problemen om de bal te vangen. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Grzesiuk bokst de bal weg.

76e minuut.
Heteš kan de bal niet met de borst controleren. Heteš passt de bal zonder na te denken. Kneis rent richting de bal. Wuñyelfe verovert de bal door een tackle van achteren. Wuñyelfe geeft de bal voor. Grzesiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özüdoğru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pelikany 5:2

80e minuut.
Zanchini rent richting de bal. Zanchini met een sublieme pass. Tiber is nu in balbezit. Tiber schiet op doel. Grzesiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pelikany 6:2

86e minuut.
Najbuk verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchini is nu in balbezit. Zanchini probeert naar een medespeler te passen. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 49%, Pelikany 51%.
Bohun - Pelikany 6:2